PEUGEOT 208

Kampagnepris fra: 129.990,-

I vores Peugeot afdeling i Birkerød, tæt ved København, kan du opleve og prøve den populære 208'er.

Skriv til os her!
Vil du have et tilbud eller har du spørgsmål til Peugeot 208, så skriv til os her. Du er også meget velkommen til at komme og se den i Birkerød.  

Loading...

PEUGEOT 208 - REN KØREGLÆDE

Når du ser den nye Peugeot 208 komme kørende forbi, vil du med det samme komme til at tænke på en sporty og hurtig bil. Der er rigtig mange grunde til at vælge en Peugeot 208, og du finder først rigtig ud af det, når du har sat dig bag rattet og trykket på speederen.

Fronten er karakteriseret af den nye kofanger med skarpe, præcise og muskuløse linjer. Et bredt kølergitter med kraftige kanter er fuldt integreret i kofangeren, det eksklusive LED-lys er med til at give bilen et karakteristisk high-tech look, og gør den let genkendelig.

Indvendigt vil bilen føles stor og rummelig med alle betjeningsfunktioner inden for rækkevidde. Peugeot 208 har et stilrent interiør af meget høj kvalitet, hvor alle detaljer er gennemtænkt. Lige fra kabinens udformning, og materialevalget, til den tidligere nævnte flotte lysatmosfære. Alt dette kombineret med det høje niveau af teknologi er definitionen på en meget flot og populær Peugeot 208.

Peugeot 208 byder selvfølgelig også på mange teknologiske muligheder, som er med til at få dig igennem hverdagen på en sjov og sikker måde.
Med ”Mirror Screen” funktionen kan du ved hjælp af en 7” touch-skærm tilkoble din smartphone med bilen, på en smart og nem måde. Du får bl.a. mulighed for at bruge nogle specielle apps, der er tilpasset til kørsel.

Foruden at være en super flot og stilren bil med masser af teknologi, er man selvfølgelig ikke gået på kompromis med sikkerheden. Et eksempel på dette er et system, som hjælper dig med at bremse, hvis du i et øjeblik er uopmærksom. Det sker ved hjælp af ”Acitve City Brake”, som kan registrere forhindringer på vejen, og automatisk bremse op for dig. Peugeot 208 er desuden udstyret med 6 airbags, så alle i bilen sidder så sikkert som muligt.

Peugeot 208 henvender sig primært til den lille familie, som bor i byen, der gerne vil komme nemt og sikkert rundt, men samtidig også vil have mulighed for længere ture.

Peugeot 208 findes både som 3 dørs og 5 dørs, og fås i følgende udstyrsvarianter:

3-dørs:

  • GTi

5-dørs:

  • Active
  • Allure
  • GT Line 

Byttebil? Få en vurdering af din brugte bil

Vi køber gerne din brugte bil, eller tager den i bytte hvis du ønsker at købe en ny.

VURDER MIN BIL