Bil kampagner

2008 Allure Sky 1.6 Blue HDi 100 hk (Diesel)
Pris: 199.990,- *

2008 Allure Sky 1.2 e-THP 110 hk (Benzin)
Pris: 204.990,- *

- Panoramaglastag
- Klimaanlæg
- Bakkamera
- 16” alufælge
- Touchskærm
- Mirrorscreen med Apple Carplay
- P-sensor bag
- Fartpilot
- Visi pack (regnsensor/lyssensor/aut. Nedblændeligt bakspejl)
- El-sammenklappelig sidespejl
- Tågeforlygter
- Mørktonede ruder, bag
- Værdi af udstyr kr. 60.000 (ift. Active)

*Nytårskur: d. 6.-7. og 13.-14. januar 2018
*Tilbuddet gælder så længe lager haves eller senest d. 28.02.2017

PEUGEOT 2008

Kampagnepris fra: 184.990,-

Oplev Peugeot 2008 SUV i vores afdeling i Birkerød, tæt ved København.

Skriv til os her!
Ønsker du et tilbud, eller har du spørgsmål til Peugeot 2008 SUV? Så er du velkommen til at skrive til os her

Loading...

PEUGEOT 2008 - EN ROBUST SUV MED ET MARKANT DESIGN

Drømmer du om en rigtig crossover, der ikke bare er perfekt til bykørsel, men også perfekt på mere udfordrende terræn, så er Peugeot 2008 den perfekte bil for dig. Følelsen af at sætte sig ind i en bil i stedet for at sætte sig ned i bil, er i dag meget efterspurgt, hvilket også har været med til at gøre Peugeot 2008 populær.

Den kompakte 2008 model gør sig ekstra bemærket med sin nye innovative front, med det flotte løve emblem i midten. Designet indeholder Crossover stiltræk, der afspejler styrke og robusthed. De brede skærme, det lodrette kølergitter og for- og bagspoileren er med til at beskytte karosseriet, hvis der køres i udfordrende terræn.

Træder man ind i bilen, vil man opleve en stor og rummelig kabine, som samtidig også er meget kompakt. I cockpittet er alting placeret, så du har nemt ved at betjene de mange smarte funktioner bilen byder på. Den høje siddeposition giver dig en ideel kørestilling, hvor du kan nyde godt af det gode udsyn.

Peugeot 2008 byder selvfølgelig også på mange teknologiske muligheder, som er med til at få dig igennem hverdagen på en sjov og sikker måde. Med ”Mirror Screen” funktionen kan du ved hjælp af en touch-skærm tilkoble din smartphone med bilen, på en smart og nem måde. Du får bl.a. mulighed for at bruge nogle specielle apps, der er tilpasset til kørsel.

Da dette er en ægte SUV’er, har man lavet et system, der hedder ”Grip Control”, hvor du har mulighed for at vælge mellem 5 køreprogrammer, så du kører så optimalt som muligt uanset vejret eller forholdene.

Man er hos Peugeot selvfølgelig ikke gået på kompromis med sikkerheden i bilen. Et eksempel på dette er et system, der hjælper dig med at bremse, hvis du i et øjeblik er uopmærksom. Det sker ved hjælp af ”Acitve City Brake”, som kan registrere forhindringer på vejen, og automatisk bremse op for dig. Peugeot 2008 er desuden udstyret med 6 airbags, så alle i bilen sidder så sikkert som muligt.

Peugeot 2008 henvender sig især til familien, der ikke ønsker at lade sig begrænse af bilens køreevner og til de ældre bilkøbere, der gerne vil sidde en smule højere og have et godt udsyn.

Peugeot 2008 fås i følgende udstyrsvarianter:

  • Active
  • Allure
  • GT Line

Byttebil? Få en vurdering af din brugte bil

Vi køber gerne din brugte bil, eller tager den i bytte hvis du ønsker at købe en ny.

VURDER MIN BIL