NISSAN X-TRAIL

Pris fra: 291.990,-

Den 7-sæders crossover er designet til hele familiens behov og til store oplevelser.

Skriv til os her!
Har du spørgsmål til Nissan X-trail, eller ønsker du et tilbud? Så kontakt os herunder

Loading...

X-TRAIL - KLAR TIL EVENTYR MED HELE FAMILIEN

Ønsker du stor rummelighed og en bil, der kan tage dig med steder hen, hvor det for andre biler bliver kompliceret, er den nye X-TRAIL bilen for dig.

Nissan X-TRAIL er et nummer større end den populære Qashqai model, hvilket tydeligt mærkes, når man træder ind i bilen. Bilens rå design kommer til udtryk gennem dens muskuløse skærmlinjer, samt de dristige baglygter. Dette er med til at skabe selve rammen for den super smarte SUV.

Træder du ind i bilen, vil du opleve en kabine, som byder på stor rummelighed og ekstraordinær komfort. Bilen er lavet med et fleksibelt sædesystem, hvilket giver dig mulighed for at forøge bagagerumspladsen, og mulighed for mere benplads alt efter behov. Vælger du en af topmodellerne, vil du i den grad få fornemmelsen af luksus. Lædersæderne og panoramaglastaget er bare få ting af mange, der giver dig følelsen af at køre på første klasse.

Er du en stor familie, eller har du ofte ekstra passagerer med? Så har du måske brug for en smule mere plads. Nissan X-TRAIL fås som en 7 sæders udgave, hvor den 3. sæderække nemt kan ligges ned, så bagagepladsen ikke bliver noget problem.

Nissan X-TRAIL er proppet med udstyr, som du med garanti vil synes om. Et eksempel på dette er teknologien ”NissanConnect”, som ikke bare viser dig vej gennem det indbyggede navigationssystem, det samarbejder også med din Smartphone, så du har mulighed for at udnytte bilens apps, streame musik og telefonere håndfrit fra din telefon.

Hvordan parkerer jeg en sådan størrelse bil? Man kan ikke komme udenom, at Nissan X-TRAIL ligger i den store kategori, når vi snakker størrelsen af bilen. Man har derfor i Tekna udgaven udstyret bilen med teknologi, der hjælper dig med at parkere. Fire kameraer giver dig et fugleperspektiv hele 360º rundt om din bil, med split-screen nærbilleder for og bag, samt af siden ind mod kantstenen. Derudover har bilen selvfølgelig baksensorer, så du undgår buler eller hvis pladsen er trang.

Nissan X-TRAIL sørger selvfølgelig også for, at du kommer sikkert igennem hverdagen. Bilen fik i 2014 den højeste score ved Euro NCAP test – nemlig 5 stjerner, hvilket indikerer, at bilen ligger i toppen, hvad angår sikkerhed. Gennem ”Nissan Safety Shield” der definerer tilgangen til vigtigheden af dig og dine passagerers sikkerhed, er man i konstant udvikling, så du kan føle dig sikker hver gang, du sætter dig ind i din Nissan. Bilen er foruden dette udstyret med et automatisk nødbremsningssystem, der hele tiden holder øje med vejen foran dig. Hvis den registrerer en mulig kollision og føreren ikke reagerer, aktiveres bremsen automatisk for at undgå en kollision.

ALL-MODE 4X4-I

4-hjulstrækket i Nissan X-TRAIL er tunet til kvik og responsiv ydeevne, og det sender automatisk trækkraften ud til de hjul, der har mest behov for det - 30 gange hurtigere end du kan blinke med øjnene. Det gør kørslen til en leg, uanset om det sker i voldsom regn eller snevejr, eller du bare kører rundt i et snævert sving.

Nissan X-TRAIL henvender sig til familien, der ønsker meget plads og ikke vil lade sig begrænse af bilens køreevner.

Nissan X-TRAIL fås i følgende 3 udstyrsvarianter:

  • X-TRAIL Visia
  • X-TRAIL Acenta
  • X-TRAIL Tekna

Byttebil? Få en vurdering af din brugte bil

Vi køber gerne din brugte bil, eller tager den i bytte hvis du ønsker at købe en ny.

VURDER MIN BIL