NY NISSAN QASHQAI

Pris fra: 234.990,-

Den mest populære SUV, kan du opleve og prøve i Nærum

Skriv til os her!
Søger du et tilbud eller svar på spørgsmål? Så få svar eller et tilbud på den nye Nissan Qashqai her

Loading...

QASHQAI - DEN ORIGINALE CROSSOVER

I to år har Nissan Qashqai vundet titlen som årets bedste SUV og det er imod et stærkt felt. Qashqai blev lanceret i 2007 og bliver af mange betegnet som fadder til hele bilklassen af crossovers. Krydsningen imellem en full-blown SUV og stationcar, var et genialt træk da det er gået hen og blevet én af danskernes fortrukne bilklasser.

I Qashqai’en får du ud over et lækkert og moderne design, masser udstyr der hjælper dig når du f.eks. kører i byen. Kollisionsradaren der er standard fra Visia udgaven, giver et fare signal når der er risiko for sammenstød. Hvis du som fører ikke når at reagere, aktiveres den automatiske nødopbremsning. 

2. generation af Qashqai'en er bare en oplevelse, og et virkeligt godt bud på en bil der kan klare alle opgaver, helt fra at være nem at køre i byen til langeture med familien.

Oplev selv, hvor godt en Qashqai kører. Book en prøvetur allerede i dag. Du kan prøve den i vores afdeling i Nærum, der ligger tæt ved motorvejen og kun cirka 20 minutter fra Københavns hovedbanegård. 

Vi har byens bedste kaffe, hvis vi selv skal sige det og der er en kop klar til dig når du kommer.

Byttebil? Få en vurdering af din brugte bil

Vi køber gerne din brugte bil, eller tager den i bytte hvis du ønsker at købe en ny.

VURDER MIN BIL