NISSAN PULSAR

Pris fra: 198.790,-

En stilfuld bil med plads til hele familien - kom ind og hør mere om den i Nærum

Skriv til os her!
Har du spørgsmål eller ønsker du et tilbud på den nye Nissan Pulsar? Så skriv til os her

Loading...

PULSAR - EN LÆKKER FAMILIEBIL MED ET STILFULDT DESIGN

Hvem siger en familiebil skal se kedelig ud? Ønsker du en bil, der kan klare tempoet i det moderne liv? Om det er inde i byen eller på motorvejen, udstråler Nissan Pulsar selvsikkerhed.

Atletisk, kompakt og sporty er med til at definere Nissan Pulsar, som er den perfekte bil til hele familien. Du behøver kun at kigge på denne bil én gang for at vide, hvad den kan. Med dens sporty look og skarpe linjer, får den bilen til at se ung og hurtig ud.

Træder du indenfor, vil du opleve en kabine, der byder på masser af plads. Du og din familie kan nyde godt af denne plads og rummelighed i en bil, der stadig er i kompaktstørrelsen. Sæderne er super komfortable, og de er med til at støtte både læn og nakke, så du føler dig lige så udhvilet, som da du satte dig ind i bilen. Derudover vil samtlige passagerer opleve masser benplads, så kampen om forsædet ikke på samme måde opstår. Foruden dette har bilen en masse sædefunktioner, der kan justeres, så det passer til den enkelte tur. Du har mulighed for at ligge sæderne ned i forholdet 60/40, så du kan få plads til både mere bagage samt bagsædepassagerer. Derudover kan bagsæderne ligges ned, så gulvet bliver fladt. I denne version har din Nissan Pulsar 1395 liter brugbart opbevaringsplads.

Du har også mulighed for at sætte dit eget præg på Nissan Note modellens design, så bilen passer til lige netop dig. Nissan har gjort det muligt at gøre din bil mere personlig gennem et stort udvalg af indvendige og udvendige styling muligheder, der passer til din stil.

Nissan Pulsar er fuld af innovativt teknologi, som er med til at gøre livet nemmere for dig. Et eksempel på dette er teknologien ”NissanConnect”, som ikke bare viser dig vej gennem det indbyggede navigationssystem, det samarbejder også med din Smartphone, så du har mulighed for at udnytte bilens apps, streame musik og telefonere håndfrit fra din telefon (fås i N-Connecta modellen).

Nissan Pulsar sørger selvfølgelig også for, at du kommer sikkert igennem hverdagen. Bilen fik i 2014 den højeste score ved Euro NCAP test – nemlig 5 stjerner, hvilket indikerer, at bilen ligger i toppen, hvad angår sikkerhed. Gennem ”Nissan Safety Shield” der definerer tilgangen til vigtigheden af dig og dine passagerers sikkerhed, er man i konstant udvikling, så du kan føle dig sikker hver gang, du sætter dig ind i din Nissan. Der er både airbags foran, i siderne og ved vinduerne, som beskytter dig og dine passagerer. Airbaggen ved passagersædet forrest kan naturligvis deaktiveres, så man har mulighed for at installere et børnesæde. Bilen er foruden dette udstyret med et automatisk nødbremsningssystem, der hele tiden holder øje med vejen foran dig. Hvis den registrerer en mulig kollision og føreren ikke reagerer, aktiveres bremsen automatisk for at undgå en kollision.

Nissan Pulsar henvender sig til familien der ønsker en kompakt bil, som samtidig er rummelig og god at køre i.

Nissan Pulsar fås i 4 udstyrsvarianter:

  • Pulsar Visia
  • Pulsar Acenta
  • Pulsar N-Connecta
  • Pulsar Tekna

Byttebil? Få en vurdering af din brugte bil

Vi køber gerne din brugte bil, eller tager den i bytte hvis du ønsker at købe en ny.

VURDER MIN BIL¨