NY NISSAN MICRA

Pris fra: 134.990,-

Du har over 100 forskellige kombinationer, hvilket gør det nemt at lave din helt egen stilfulde Micra.

Skriv til os her!
Har du spørgsmål eller ønsker du et tilbud på den nye Nissan Micra? Så skriv til os her

Loading...

FEMTE GENERATION AF DEN LILLE BYBIL

Design din unikke version af den NYE MICRA både indvendigt og udvendigt. Vis din personlighed ved at vælge blandt det imponerende udbud af farver, kabinedetaljer og styling. Interiøret er fremstillet med tanke på, at du får den bedst mulige oplevelse, når du kører. Fra det harmoniske instrumentpanel i bløde materialer, til de førsteklasses detaljer og det eksklusive valg af indtræk – kabinen i den NYE MICRA blander på elegant vis komfort og stil i en inspirerende atmosfære. Der er over 100 kombinationer, så du kan helt sikkert sammensætte din nye Micra så den passer perfekt til dig. 

Masser af plads, selvom det er en lille bil. Den er udviklet til at sikre, at du kan leve livet fuldt ud. Den NYE MICRA er konstrueret, så der er sikret optimal komfort til føreren og forsædepassageren - samtidig er der også sørget for masser af plads til bagsædepassagererne, så du og dine passagerer kan nyde køreturen mest muligt. Og så er der endda stadig plads til bagage. 

Svært ved at parallelparkere? Et bakkamera er dejligt, når du skal bakke – men når man skal parallelparkere, er det rart at kunne se mere end bare bag bilen. Derfor fås den nye Micra med Around View Monitor, der er unikt for biler i denne klasse. Around View Monitor består af fire kameraer, som giver dig et 360º udsyn over din bil, hele vejen rundt og i fugleperspektiv. Du kan også vælge nærbilleder foran, bagved, eller langs fortovet, så du får et bedre udsyn. Og da ikke alle forhindringer er stationære (ja, det er indkøbsvogne og barnevogne, vi taler om) hjælper Moving Object Detection dig med at holde øje med området omkring din NYE MICRA, og advarer dig om bevægelige genstande i nærheden af den.

Byttebil? Få en vurdering af din brugte bil

Vi køber gerne din brugte bil, eller tager den i bytte hvis du ønsker at købe en ny.

VURDER MIN BIL