NISSAN LEAF

Pris fra: 299.900,-

Familiebil og 100% elektrisk - designet til dig, der gerne vil være med til at gøre en forskel for miljøet.

Skriv til os her!
Har du spørgsmål til Nissan Leaf, eller ønsker du et tilbud? Så kontakt os herunder

Loading...

NISSAN LEAF ER 100% ELEKTRISK OG ET GODT SVAR PÅ DEN PERFEKTE BIL TIL STORBYFAMILIEN

Den nye Nissan Leaf er designet til dig der gerne vil være med til at gøre en forskel for miljøet, og er svaret på hvad der kan komme ud af tro og god vilje. Du tænker måske med det samme på hvor langt du mon kan køre, nu hvor din bil ikke kører på brændstof, men på batteri. Nissan Leaf har på et fuldt opladet batteri en rækkevidde på 250 km. De innovative funktioner som den nye elbil har, er med til at maksimere rækkevidden, dog vil den altid være afhængig af din specifikke kørestil samt forholdene på turen.

Ved at købe den nye Nissan Leaf, er du med til at køre imod forandring. Samtidig kan du vinke farvel til høje oliepriser og dyre værkstedsbesøg. Da bilen ikke har nogen forbrændingsmotor, og ej heller en almindelig gearkasse, har den færre bevægelige dele og det resulterer i minimal vedligeholdelse. Du kan betjene din Leaf med din smartphone, og glæde dig over dens unikke komfort, samt køreglæden ved at vide man ikke beskadiger miljøet. Fremtiden er blevet til virkelighed, og det demonstrerer Nissan til punkt og prikke med denne model.

Nissan Leaf er på mange måder også en people-pleaser. Den har justerbare forsæder, lavet af læder eller miljøvenligt stof, fremstillet af sukkerrør. Det digitale instrumentpanel domineres af et kombiinstrument bag rattet, og en 7” LCD-skærm i midten der indeholder resten af de informationer du måtte have behov for. NissanConnect gør det muligt for dig at kommunikere med en app, som gør at du kan holde kontakten med din Nissan på afstand. Det betyder at du kan give den bestemte kommandoer, såsom at starte opladningen eller tænde for varmen 5 min før, på en kold vinterdag.

Når du oplader din Leaf har du mange forskellige muligheder. Du kan vælge en hurtigopladning undervejs, som giver dig op til 80%, på kun en halv time. Eller du kan lade bilen fuldt op derhjemme, eller lade den op på arbejdet.

El er vejen frem, og skåner samtidig vores skrøbelige miljø. Vil du være med til at gøre en forskel? Så besøg vores afdeling i Nærum og få en prøvetur i din nye elbil Nissan Leaf.

Byttebil? Få en vurdering af din brugte bil

Vi køber gerne din brugte bil, eller tager den i bytte hvis du ønsker at købe en ny.

VURDER MIN BIL