NISSAN JUKE

Pris fra: 179.540,-

En sporty og stilfuld crossover - oplev den i Nærum.

Skriv til os her!
Ønsker du et tilbud eller har du spørgsmål til Nissan Juke? Så er du velkommen til at skrive til os her

Loading...

EN SPORTY CROSSOVER - FIND DIN PERSONLIGE STIL

Forestil dig en sportsvogn, en crossover og en super køreoplevelse samlet i en og samme bil. Det er næsten for meget at forlange, men Nissan Juke leverer selvfølgelig den samlede pakke.

I en Nissan Juke er siddepositionen højere, så det vil sige, at du sætter dig op i bilen i stedet for at sætte dig ned i den, hvilket mange efterspørger i dag.

Bilens design taler for sig selv. Med den formgivne kølerhjelm, de muskuløse linjer og den sportslige attitude, har Nissan i den grad designet en bil som vækker opsigt. Man har med baglygterne ladet sig inspirere af den lynhurtige Nissan 370z, med henblik på at få det sportslige frem i SUV’en.

Træder du indenfor i selve kabinen, vil du igen opleve Jukes sportslige præg. Både sæderne, rattet, instrumenthuset og gearknobben er velpolstret med farvede syninger, som er med til at sætte standarden inde i kabinen. Alt dette kan du være med til at tilpasse lige nøjagtig efter din smag. Med Nissan designstudio kan du sætte dit helt eget præg på bilen og gøre netop din bil helt unik.

Nissan Juke er fuld af innovativt teknologi, som er med til at gøre livet nemmere for dig. Et eksempel på dette er teknologien ”NissanConnect”, som ikke bare viser dig vej gennem det indbyggede navigationssystem. Det samarbejder også med din Smartphone, så du har mulighed for at udnytte bilens apps, streame musik og telefonere håndfrit fra din telefon.

Man har hos Nissan ikke gået på kompromis med sikkerheden i bilen. Den fik i 2011 den højeste score ved Euro NCAP test – nemlig 5 stjerner, hvilket indikerer, at modellen ligger i toppen, hvad angår sikkerhed. Gennem ”Nissan Safety Shield” der definerer tilgangen til vigtigheden af din og dine passagerers sikkerhed, er man i konstant udvikling, så du kan føle dig sikker, hver gang du sætter dig ind i din Nissan. Der er både airbags foran, i siderne og ved vinduerne, som beskytter dig og dine passagerer. Airbaggen ved passagersædet forrest kan naturligvis deaktiveres, så man har mulighed for at installere et børnesæde.

Nissan Juke er en sportslig og funktionel bil, som især henvender sig til familien, eller dem som ikke blot kører på de danske landeveje, men også i noget mere kuperet terræn.

Nissan Juke fås i følgende 5 udstyrsvarianter:

  • Juke Visia
  • Juke Acenta
  • Juke N-Connecta
  • Juke Tekna
  • Juke Nismo RS

 

 

Byttebil? Få en vurdering af din brugte bil

Vi køber gerne din brugte bil, eller tager den i bytte hvis du ønsker at købe en ny.

VURDER MIN BIL