NISSAN EVALIA

Pris fra: 328.228

Har du brug for ekstra meget plads, så er Evalia den rette bil for dig - 7 sæder og praktiske designløsninger.

Skriv til os her!
Ønsker du et tilbud eller har du spørgsmål til den familievenlige Nissan Evalia? Så er du velkommen til at skrive til os her

Loading...

EVALIA - PRAKTISK OG RUMMELIG MED PLADS TIL HELE FAMILIEN

Livlige børn, cykler, mudrede støvler og en spontan idé om at tage på stranden – du kender situationen. Nissan Evalia er parat til det hele! Bilen sprudler af rummelighed og er bygget til den aktive families vekslende behov.

Med bilens kileformede front samt den karakteristiske kølergrill, viser Nissan, at en familiebil godt kan være både stilfuld og praktisk samtidig. Træder du ind i bilen, vil du opleve en rummelig kabine, hvor der er plads til 7 personer. Der er lavet opbevaringsplads overalt, så du kan holde styr på dine ting. Bilen er udstyret med en 12-volts-stikkontakt, så passagererne på bagsædet kan tilslutte en spillekonsol eller en computer, der kan være nødvendigt på de lidt længere ture. Sæderne i Evalia gør det muligt at benytte sig af mange forskellige konfigurationer, så det passer bedst muligt til hver enkel tur. Hvis du f.eks. har brug for mere bagageplads, kan du bare klappe et eller to af bagsæderne ned. Eller skal du transportere lange genstande som f.eks. ski? Så kan du bare klappe passagersædet tilbage og køre. Nissan Evalia gør ved hjælp af dens alsidighed alt muligt.

Nissan Evalia er fuld af innovativt teknologi, som er med til at gøre livet nemmere for dig. Et eksempel på dette er teknologien ”NissanConnect”, som ikke bare viser dig vej gennem det indbyggede navigationssystem. Det samarbejder også med din Smartphone, så du har mulighed for at udnytte bilens apps, streame musik og telefonere håndfrit fra din telefon.

Med en sådan størrelse bil vil den ubehagelige tanke om at skulle parkerer være helt naturligt. Der er dog ikke grund til bekymring i en Nissan Evalia, bilen er nemlig udstyret med et bakkamera, der hjælper dig til at parkerer i selv de mindste parkeringsbåse.

I en Nissan Evalia er der selvfølgelig også tænkt på din og dine medpassagerers sikkerhed. Bilen er udstyret med en omfattende pakke af både aktive og passive sikkerhedsfunktioner. Et eksempel på dette er et system, som hjælper med at bevare stabiliteten. Vehicle Dynamic Control overvåger konstant din styring og bremsning. Systemet fornemmer over- eller understyring og hjælper med at kompenserer for dette ved at sænke farten eller bruge bremserne på specifikke hjul.

E-NV200 Evalia

Oplev den samme rummelige familiebil med 100% elektrisk drivkraft. Start dagen med en fuld opladning, og kør op til 170 km. med 0 udledning.

Bilen er udstyret med et instrumentbræt, der hjælper dig med at administrere rækkevidde, og giver dig samtidig et overblik over energiforbruget.

Ved hjælp af den tidligere nævnte teknologi, ”NissanConnect,” har du mulighed for at styre vigtige funktioner på afstand, såsom opladning eller betjening af klimaanlæg, så du undgår en kold og iset bil, når du sætter dig ud i den.

Sig farvel til Benzin og tæl de penge, du sparer ved at bruge strøm.

Byttebil? Få en vurdering af din brugte bil

Vi køber gerne din brugte bil, eller tager den i bytte hvis du ønsker at købe en ny.

VURDER MIN BIL