NISSAN E-NV200-EVALIA 2017

Pris fra: 333.800,-

Med e-NV200-Evalia får du en familiebil, der er 100% elektrisk - masser af udstyr og plads til hele 7 personer.

Skriv til os her!
Har du spørgsmål, eller ønsker du et tilbud? Så er du velkommen til at kontakte os her 

Loading...

NISSAN E-NV200 – TIL DIG DER GERNE VIL GØRE NOGET GODT FOR MILJØET

De fleste af os vil gerne passe godt på miljøet. Men med en stor familie, kommer behovet for en stor bil – så det med at tilgodese miljøet kan pludselig blive en udfordring. Det har Nissan taget højde for, og de har faktisk og løst det. Nissan e-NV200 Evalia er lige så rummelig som den almindelig Evalia model, og så er den 100% elektrisk. Det betyder at du på en fuld opladning kan køre helt op til 170 km/t uden at udlede noget som helst Co2.

Indvendigt er bilen utroligt hensigtsmæssigt indrettet og designet. Den er spækket til med alt den rigtige teknologi og så er der også plads til alle. For at gøre din kørsel nem, er bilen udstyret med et instrumentbræt, der nemt og overskueligt hjælper dig med at holde øje med hvor langt du har kørt og hvor langt du har tilbage, inden batteriet har behov for endnu en opladning. Samme tid holder den også øje med energiforbruget. Endnu en af de smarte teknologiske funktioner der følger med er ”NissanConnect”. Her har du muligheden fir at styre en lang række af bilens funktioner på afstand. Det kunne eksempelvis være at du på en kold vintermorgen gerne vil varme bilen op inden du sætter dig ud i den og samtidig sørge for den er fuldt opladet – alt sammen uden fysisk at skulle gå ud til din bil.

Selvom det er en elbil og du på den både sparer penge på brændstof, er der på ingen måde sparet på sikkerheden. Nissan e-NV200 er udstyret med en meget omfattende sikkerhedsteknologi, som både har aktive og passive funktioner. Det betyder, at den både kan advare dig mod potentielt farlige situationer, samtidig med at den hurtigt reagere og beskytter hvis et uheld skulle forekomme.

Med denne model som familiens nye bil, er det sjovere at køre bil. Hvad enten du har en meget livlig familie, en masse fritidsudstyr du skal have plads til, eller bare nyder spontane ture – så er dette bilen for jer. Netop fordi i kan gøre det hele med god samvittighed overfor miljøet. Kig endelig forbi en af vores Nissan afdelinger og få en prøvetur og en vejledende snak. 

Nissan Evalia