MAZDA MX-5

Pris fra: 285.267,-

Den ultrasportslige Mazda MX-5 sikrer dig den optimale køreoplevelse.

Få et godt tilbud på en helt ny MX 5 eller få svar på spørgsmål.

Loading...

SKAL DIN NYE BIL VÆRE SUPER SPORTY? SÅ VÆLG EN MX-5

Klar på fart og vind i håret? Mazda MX-5 vil uden tvivl sparke benene væk under dig, og give dig en køreoplevelse, du aldrig vil glemme. Bilen har med sit sportslige og hurtige udtryk opnået at blive Danmarks mest solgte sportsvogn. Hvordan, finder du først svaret på, når du har sat dig bag rattet og trykket på speederen.

Mazda MX-5 udstråler ikke bare hurtighed. Bilen har også en muskuløs udstråling, som får den til at minde om et levende væsen i bevægelse.

Indvendigt vil man opleve håndværk i høj kvalitet. Sæderne, er som resten af bilen, designet efter at få det sportslige look frem. Der er derudover en masse intuitive betjeningselementer og en masse teknologi, så du og din passager får en oplevelse HVER gang I kører i bilen.

I en sportsvogn bliver vi selvfølgelig nødt til at snakke om selve motoren. Mazda har udviklet en speciel motor, som de har tunet til lige netop MX-5 modellen. Med 1.5 eller 2.0 liters motor og den 6-trins manuelle gearkasse, bliver du smidt tilbage i sædet. Det skyldes også, at bilens vægt er blevet mindre i forhold til den forrige model.

Mazda MX-5 byder selvfølgelig også på masser af smart teknologi, som både er med til at øge sikkerheden, men bestemt også køreglæden. Med MZD Connect har du mulighed for at oprette forbindelse med din smartphone, så du kan føle dig ét med bilen som aldrig før. Du kan bl.a. få bilen til at læse dine SMS-beskeder højt for dig, så du undgår fristelsen at kigge på din telefon, mens du kører.  

I en sportsvogn er sikkerheden selvfølgelig også super vigtig. Man har derfor bl.a. udstyret bilen med et system, som hjælper dig med at holde øje med de blinde vinkler. Ved hjælp af sensorer sørger MX-5 modellen for, at holde øje med køretøjer i en afstand på op til 45 meter, i forbindelse med vognbaneskift, eller når du bakker. Hvis systemet registrerer et køretøj i den blinde vinkel, og du er på vej til at blinke ud, giver den en alarm og lyser i sidespejlet.

MX-5 henvender sig til personen, der værdsætter god køreglæde, og som gerne vil have lidt fart og vind i håret.  

Byttebil? Få en vurdering af din brugte bil

Vi køber gerne din brugte bil, eller tager den i bytte hvis du ønsker at købe en ny.

VURDER MIN BIL