MAZDA CX-3

Pris fra: 210.809,-

En kompakt crossover, hvor køreglæden er i højsædet - kom ind og hør mere om den i Horsens eller i Vejle.

Har du spørgsmål til Mazda CX-3?

Loading...

MAZDA CX-3, LILLEBROR TIL CX-5 - MEN BESTEMT IKKE "LILLE"

Drømmer du om en rigtig crossover, der ikke bare er perfekt til bykørsel, men også perfekt på mere udfordrende terræn, så er Mazda CX-3 den perfekte bil for dig. Følelsen af at sætte sig ind i en bil i stedet for at sætte sig ned i en bil er i dag meget efterspurgt, hvilket også har været med til at gøre Mazda CX-3 populær.

Bilens design taler for sig selv. I 2015 vandt Mazda CX-3 prisen ”reddot design award”, som er en pris der tildeles de projekter, der har skillet sig ud. Som de andre Mazda modeller har man også her gået meget op i, at få det sportslige og dynamiske frem i bilen, hvilken i den grad er lykkedes for dem. Med rene og enkle linjer har Mazda designet en meget flot Crossover.

Træder man ind i bilen, vil man opleve en stor og rummelig kabine, som samtidig også er meget kompakt. I cockpittet er alting placeret, så du har nemt ved at betjene de mange smarte funktioner, bilen byder på. Den høje siddeposition giver dig en ideel kørestilling, hvor du kan nyde godt af det gode udsyn.  Bagagerummet rummer hele 350 liter, med mulighed for nemt at slå de bagerste sæder ned, så store genstande kan transporteres uden problemer.

Mazda CX-3 byder selvfølgelig også på masser smart teknologi, som både er med til at øge sikkerheden, men bestemt også køreglæden. Med MZD Connect har du mulighed for at oprette forbindelse med din smartphone, så du kan føle dig ét med bilen som aldrig før. Du kan bl.a. få bilen til at læse dine SMS-beskeder højt for dig, så du undgår fristelsen af at kigge på din telefon, mens du kører. Derudover er bilen udstyret med et firehjulstræksystem, som giver gode præstationer hver gang, uden det går ud over brændstoføkonomien. Sensorer overvåger kontinuerligt vejens tilstand, samt førerens handlinger. Systemet overfører trækkraft til de hjul, der har bedst vejgreb, så kørslen bliver dynamisk og sikker. Dette giver en helt speciel crossover fornemmelse, som giver følelsen af uovervindelighed.

Mazda CX-3 kan afhængigt af udstyrsniveau leveres med en lang række intelligente sikkerhedssystemer, der er udviklet til at lade dig slappe af og trygt nyde kørslen. Et eksempel på dette er bilens SCBS, som står for ”Smart City Brake Support". Ved hjælp af indbyggede sensorer overvåger systemet hele tiden afstanden til bilen foran, og den hastighed som bilen kører med. Hvis systemet registrerer, at der er en risiko for kollision, aktiverer systemet bremserne for at foretage en nødopbremsning (Fås i Mazda CX-3 Vision og Optimum). Derudover har man mulighed for et system, som forhindre blindvinkelsulykker. Sensorer scanner for biler i en afstand på op til 50 m, og hvis der kommer køretøjer i din blinde vinkel, advarer systemet dig med en alarm og en blinkende lygte i sidespejlet.  

Mazda CX-3 henvender sig især til familien, der ikke ønsker at lade sig begrænse af bilens køreevne,r og til de ældre bilkøbere som gerne vil sidde en smule højere, og have et godt udsyn.

Mazda CX-3 fås i 3 udstyrsvarianter:

  • Core
  • Vision
  • Optimum

Byttebil? Få en vurdering af din brugte bil

Vi køber gerne din brugte bil, eller tager den i bytte hvis du ønsker at købe en ny.

VURDER MIN BIL