Biler fra Mazda

Din Mazda forhandler i Horsens

Japansk præcision og innovative designlinjer. Det er blot nogle af de mange tillægsord, man kan sige om de mange nye modeller fra Mazda. Igennem de seneste år har Mazda lavet en gennemgribende opstramning af sit modelprogram, og dette har resulteret i, at de nye modeller nærmest står i kø for at blive introduceret. Vi glæder os til at vise dig nyhederne, bl.a. den nye Mazda 2, Mazda 3 og Mazda 6, der henvender sig til en bred vifte af bilkøbere.

Mazda har for alvor også meldt sit indtog på cross-over SUV-markedet. Og med sine nye modeller, Mazda CX-3 og Mazda CX-5, er Mazda blandt de førende på dette relativt nye marked. Alle Mazdas modeller er udstyret med innovative motorer og teknologi, der gør, at ydeevne og køreegenskaber er blandt markedets bedste. Samtidig har Mazda formået at fastholde mærkets grønne profil og tilbyder i dag modeller med overlegen brændstoføkonomi.

Hos vores Mazda afdeling i Horsens har du mulighed for at se nærmere på det komplette modelprogram fra Mazda. Og vi står selvfølgelig klar til at hjælpe dig med råd og vejledning – og selvfølgelig tilbyde dig en prøvetur i den Mazda, du ønsker.

Leasing Mazda 2

MAZDA 2

Mazda2 har den perfekte kombination af brændstoføkonomi og præstationer samt et højt niveau.

Leasing Mazda 3

MAZDA 3

Mazda 3 er designet til at udtrykke styrke og smidighed og de karakteristiske linjer fortsætter i den rummelige kabine. Mazda 3 kan fås både som Hatchback og Sedan.

Leasing mazda 6

MAZDA 6

"Med en stærk fremtoning, der minder om en stor kat, der er klar til at springe i aktion, udtrykker den vitalitet og energi"

Mazda CX 3 Leasing

MAZDA CX-3

Mazda CX-3 har vundet Red Dot-designprisen for høj designkvalitet.

Mazda CX 5 leasing

MAZDA CX-5

Storebror til CX-3 og Mazda's svar på en ægte crossover familiebil. Søger du rummelighed og kørekomfort, er denne bil bestemt en prøvetur værd.

Mazda MX-5

MAZDA MX-5

World Car of the year 2016 samt World car design of the year 2016 - er begge priser som MX 5 har vundet. 

Vælg den Mazda model du ønsker at prøve

Loading...