KIA STONIC

Pris fra: 174.999,-

Oplev den NYE Kia Stonic i enten Kolding, Fredericia, Vejle eller i Svendborg. 

Har du spørgsmål til Kia Stonic? Så kontakt os her

Loading...

DEN NYE KIA STONIC ER HØJ KVALITET OG KØREGLÆDE – ALT SAMLET I EN IØJNEFALDENDE CROSSOVER MED 7 ÅRS FULD FABRIKSGARANTI

Horisontale linjer, elegant design og masser af substans er alt sammen med til, at den nye Kia Stonic skiller sig ud på vejen. Bilens nyudviklede teknologi giver den intelligens, fantastiske køreegenskaber samt god respons, og er med til at du får den bedste og mest stress eliminerende oplevelse når du kører, specielt i byen. Derudover bidrager det også til noget så vigtigt som sikkerheden.

Bilens innovative design gør det muligt for dig, at vælge en bil der har en sportslig attitude med skarpe linjer hele vejen rundt, samt at du kan give den personlighed med forskellige farvekombinationer. Du kan blandt andet vælge et tofarvet tag. Kabinen serverer dig de absolut mest optimale omgivelser, i form af en komfortabel og innovativ køreoplevelse. Her spiller teknologien igen en rolle, da den skaber større rummelighed for dig som fører og for dine passagerer, hvilket får bilen til at skille sig ud fra det gennemsnitlige. Valget om personlighed og farvekombinationer gælder også når vi taler om bilens interiør, her kan du nemlig også selv vælge. Der er varme i både fører- og passagersædet, samt et 7” audiodisplay med touchscreen og Bluetooth hvor du kan tilslutte en smartphone. Du kan få adgang til alle former for trafikinformationer med Kia Connected Services, og et monteret kamera giver dig hjælp, samt bedre udsyn, når du skal parkere.

Den nye Stonic kommer også med en intelligent nøgle, hvor du kan starte motoren med blot et enkelt tryk på en knap. Bilen registrerer når du er træt, døsig eller uopmærksom og kan gøre dig opmærksom på dine omgivelser med Blind-Spot Collision Warning og Rear Cross Traffic Alert. På den måde er du altid sikker på, at du kan få bragt dig selv og dine passagerer sikkert fra A til B.

Den nye Stonic er indbegrebet er lækkert design, ny teknologi og høj sikkerhed. Så vil du være en af de første til at prøvekøre den helt nye Kia Stonic, så kom og besøg os i enten Kolding, Fredericia eller Svendborg. Vi er kar til en god snak, og til at give dig al den vejledning du måtte have brug for, i forbindelse med dit køb.

Byttebil? Få en vurdering af din brugte bil

Vi køber gerne din brugte bil, eller tager den i bytte hvis du ønsker at købe en ny.

VURDER MIN BILKia Stonic