KIA STINGER

Pris fra: 609.999,-

Oplev den smarte og sportslige KIA Stinger i Kolding, Fredericia, Vejle eller i Svendborg. 

Skriv til os her!
Har du spørgsmål, ønsker du brochure tilsendt eller måske et konkret tilbud? 

Loading...

DEN NYE KIA STINGER ER I DEN GRAD EN KÆRLIGHEDSERKLÆRING TIL JER DER ELSKER BILER

Den nye KIA Stinger skal være kendetegnet ved KIAs brancheførende kvalitet. Den er designet i Frankfurt, udviklet på Nürburgring og er direkte videreudviklet ud fra konceptbilen GT fra 2011. KIA er kendt for deres rodfæstede kvaliteter og deres masseproducerede biler, som altid lever op til kundens behov. Dog viser det sig med al tydelighed at GT-modellen tændte en ild i organisationen, og gjorde det til en passion for KIA at få bragt drømmen om en Stinger til virkelighed.

Det nye design udstråler med al sin elegance, stor muskuløs selvsikkerhed. Måden bilen bliver fremtonet på, er kombinationen af baghjulstræk, en lang motorhjelm og kort overhæng på fronten. Den forlængede akselafstand giver en mere rummelig kabine. Hele bilens design er gennemtænkt til at skulle udstråle balance, atletisk dynamik samt elegance, frem for at udstråle en aggressiv racerbil.

Komfort i verdensklasse er efterhånden blevet en del af KIAs DNA, og den nye Stinger er ingen undtagelse. KIA har indført en masse avancerede førersystemer, til at forbedre din køreoplevelse betydeligt. Eksempelvis er Forward Collision Assistance med integreret Autonomous Emergency Braking med fodgængerregistrering, i stand til at registrerer en potentiel kollision med et andet køretøj, eller at opdage en fodgænger. Bliver det nødvendigt kan den bremse bilen til den står helt stille. Lane Keep Assist overvåger aktivt bilens vognbane og advarer dig hvis du er ved at miste din position. Skulle det blive nødvendigt kan den også lave et styreindgreb. Ydermere, kan du nærmest få følelsen af at være til koncert i din nye Kia Stinger. Bilen fås nemlig med tre forskellige audiosystemer med i alt 15 monterede højtalere, samt subwoofere placeret under sæderne. 

Som sagt er denne bil virkelig en kærlighedserklæring fra KIA til alle os der elsker biler. Så kom endelig forbi i Kolding, Vejle, Fredericia eller Svendborg til en prøvetur i dette vidunder. Vi står altid klar med gode råd, samt vejledning.

Byttebil? Få en vurdering af din brugte bil

Vi køber gerne din brugte bil, eller tager den i bytte hvis du ønsker at købe en ny.

VURDER MIN BILKia Stinger