KIA SPORTAGE

Pris fra: 274.999,-

Oplev KIA Sportage i enten Kolding, Fredericia, Vejle eller i Svendborg. 

Har du spørgsmål til KIA Sportage? Så kontakt os her

Loading...

OPLEV DEN HELT NYE KIA SPORTAGE OG FÅ DERES EKSTRAORDINÆRE 7-ÅRS FABRIKSGARANTI MED I KØBET

Med den nyeste udgave af KIA sportage i din varetægt, gør du et indtryk hver gang du sætter dig bag rattet i din bil. Det Europæiske design skinner igennem med den opmærksomhedsvækkende sideprofil, den skulpturelle og sportslige front med KIAs signaturkølergrill. Ydermere, får bilen et slankt og stilfuldt udtryk med dens elegante baglygter. Den nye SUV har altså skarpe detaljer der skaber en dynamisk profil der er let at genkende. Indvendigt er der også blevet fokuseret på køreglæden. Med bløde materialer, fokus på detaljerne samt et ergonomisk cockpit kan du bevare din fulde koncentration på vejene.

Teknologien har også fået et ordentlig skub på den nye Sportage model. Den nyeste lysteknologi sikre at du kommer frem uden problemer, og at din udsyn i mørke bliver betydeligt bedre. Den er også udstyret med fjernlysassistent der registrerer lygterne på både foran og bagvedkørende biler, og dermed automatisk skifter mellem nær og fjernlys. Med speed Limit Information er du heller aldrig i tvivl om hastighedsgrænsen på det givne sted du kører, og du kan dermed slippe for de trælse fartbøder det kan resultere i. Vognbaneassistenten advarer dig hvis du er på vej ud af din vognbane, uden at angive det via dit blinklys, og den kan endda også rette bilen op, hvis det skulle blive nødvendigt.

Den nye KIA sportage er konstrueret til at beskytte. Karrosseristrukturen er forstærket med ultrahøjstyrkestål, samt seks airbags der er strategisk placeret i kabinen, som giver beskyttelse i tilfælde af, at der skulle opstå en kollision. Det er også blevet nemmere for dig at registrerer biler, cyklister eller fodgængere i din blinde vinkel. Via et nyt system bliver den blinde vinkel overvåget, og kommer med en visuel advarsel i sidespejlet, hvis der skulle være noget.

Så er du ude efter en bil der rummer hele familien, men samtidig giver maksimal sportslighed og stil på vejen? Så behøver du altså ikke at lede længere end til den nye KIA Sportage. Så uanset hvad din hverdag måtte byde på af eventyr, er den klar til at sende dig afsted. Kom og få en prøvetur i din nye Sportage i en af vores afdelinger i henholdsvis Kolding, Fredericia, Vejle eller Svendborg.

Byttebil? Få en vurdering af din brugte bil

Vi køber gerne din brugte bil, eller tager den i bytte hvis du ønsker at købe en ny.

VURDER MIN BILKia Sportage