KIA SORENTO

Pris fra: 449.999,-

I Kolding, Fredericia, Vejle eller i Svendborg kan du se og prøve den nye Sorento.

Ønsker du et tilbud på Sorento - eller har du spørgsmål?

Loading...

KIA SORENTO - 7-PERSONERS FAMILIEBIL

Med denne stilrene SUV fra Kia i din varetægt, er du sikret kvalitet til hele familien. Med alt den nyeste teknologi, er sikkerheden også helt i top og din kørsel stort set problemfri. Sorento hjælper dig bl.a. med at parkere, automatisk nødbremsning hvis uheldet skulle være ude og så advarer den dig hvis du er for tæt på den forankørende, for at undgå ulykker i det hele taget. DU kan altså med ro i sindet tage hele familien med på eventyr i din nye Kia Sorento. 

Når familien skal have ny bil, vælges der ofte en SUV-model, og ønsker man masser af udstyr samt plads, så er KIA Sorento et særdeles godt bud. Sorento fås med en 200 hk 2.2 liters dieselmotor, der i Vision varianten kører hele 17,5 km/l, hvilket er ganske udmærket for en stor SUV.

KIA er jo kendt for at give, dig som bilkøber, masser af udstyr med i prisen, hvilket naturligvis også gælder, når du køber en Sorento. F.eks. får du fra Advance varianten Smart Power Tailgate som standardudstyr. Power Tailgate registrerer din intelligente nøgle, når den er umiddelbart tæt på bagagerummet og åbner – så nu er det slut med at lede efter dine bilnøgler, når du har været ude og handle.

Vælger du varianten Advance eller Premium, så har du mulighed for at få Panorama el soltag, hvilket giver et fuldstændig fantastisk lys i kabinen.

Sorento fås i:

  • Vision
  • Advance 
  • Premium

Er du på udkig efter en ny familiebil med plads til 7 personer? Så snyd ikke dig selv for at prøve KIA Sorento. Du er velkommen til at bestille en prøvetur hos os allerede i dag.

Byttebil? Få en vurdering af din brugte bil

Vi køber gerne din brugte bil, eller tager den i bytte hvis du ønsker at købe en ny.

VURDER MIN BIL