KIA OPTIMA

Pris fra: 294.999,-

KIA OPTIMA SW

Pris fra: 309.999,-

Få en optimal OPTIMA oplevelse i Kolding, Fredericia, Vejle eller i Svendborg. 

Har du spørgsmål til KIA Optima sedan - send det til os her.

Loading...

KIAS STÆRKE KORT I DEN STORE MELLEMKLASSE

KIA Optima træder ind i det svære felt, firmabilsklassen. Her slås den side om side med alle de andre store bilmærker, og den gør det godt. I forhold til mange af dens konkurrenter så er prisen en faktor, hvor Optima’en står stærkt - du får nemlig masser af luksus for pengene.

Det kan indimellem være lidt af en udfordring at parkere med en stor bil, og Optima er nemlig i den kategori med dens længde på 4.85 meter. Udfordringer er der dog ingen af med en Optima, du kan nemlig vælge at få leveret din Optima med Smart Parking Assist System. Du skal med dette system kun skifte gear og træde på speederen, det lyder da nemt, ikke? Du skal være meget velkommen til at prøve selv, så bestil en prøvetur allerede i dag og oplev selv, hvor godt en Optima kører samt hvor let den er at parkere med.

Optima Sedan kan du få i to varianter: 

  • Vision
  • Advance

Den "lille" udstyrsvariant er LANGT fra lille, der er næsten ALT udstyr i en Optima Sedan, fra 7" navigationsanlæg med touch skærm til TPMS dæktrykskontrol. 

KIA OPTIMA SW

Den nye KIA Optima Sportswagon er ifølge KIA selv, kørsel i stor stil på første klasse. Det flotte og ikke mindst imponerende design kendes allerede fra Optima-familien, dog bringer denne nye bilmodel ekstra praktiske egenskaber, og et nyere attraktivt design på banen. Alt fra de bløde samt detaljerede materialer indvendigt i kabinen og det flotte raffinerede udvendige design, præget af skarpe linjer og elegance, bidrager til en attraktiv bil i førsteklasses kvalitet.

Den nye KIA Optima Sportswagon er den perfekte videreudvikling af den prisbelønnede forgænger, og er skræddersyet til en travl tilværelse.

De innovative teknologier i den nye Optima gør, at du føler dig som ét med bilen. Blandt mange af de bemærkelsesværdige features er bl.a. 360-Round-View Monitor, som gør at du via 4 monterede kameraer kan have øjne alle steder, når du eksempelvis skal parkere. Autonomous Emergency Braking System, tilføre ny ro ved hurtige opbremsninger, da de nye sensorer kan reagere på andre køretøjer og fodgængere hurtigere end du kan. Du kan trådløst oplade din mobil og det nye infotainmentsystem sørger for konstant opdaterede informationer, et touch screen der er nemt og hurtigt at betjene så det ikke fanger din opmærksomhed under kørslen, samt fantastisk lyd gennem højtalerne.

KIA har også valgt at tage hensyn til miljøet da de har skulle videreudvikle. Den nye KIA Optima har en motor der er perfekt balanceret mellem præstation og effektivitet – dette gør at den både er mere dynamisk, samtidig med færre CO2-emissioner.

Som det eneste bilmærke i Europa, giver KIA 7 års garanti på alle KIA biler, og den nye KIA Optima er ingen undtagelse. Efter grundige tests tilbyder de nemlig også deres brancheførende garanti til denne bilmodel.

Så er du altid på farten, og ønsker du at tilføje lidt luksus og enorm køreglæde til allerede travle hverdag, vil den nye KIA Optima Sportswagon bestemt opfylde dine behov.

Byttebil? Få en vurdering af din brugte bil

Vi køber gerne din brugte bil, eller tager den i bytte hvis du ønsker at købe en ny.

VURDER MIN BIL