NY KIA RIO

Pris fra: 129.999,-

Kom op oplev den HELT nye KIA Rio, i alle vores KIA afdelinger. Du finder os i Fredericia, Kolding, Vejle eller i Svendborg på Fyn. 

Vi er klar til at svare på alle spørgsmål omkring ny KIA RIO.

Loading...

FJERDE GENERATION AF DEN POPULÆRE RIO

Den nye Rios fremtoning er karakteriseret ved lige linjer og elegante overflader, hvilket giver bilen et markant og nyt look og en mere moden karakter end forgængermodellen.

Foran er Rio udstyret med den seneste version af KIAs tiger-nose-kølergrill, som nu er blevet smallere og bredere hen over bilens front. Kølergrillen er integreret med de nydesignede bifunktionsforlygter, der er mere skulpturelle for at give bilen et skarpere look, og har en U-formet LED-lyssignatur.

Den nye Rio fås i 4 helt nye farver:

  • Silky Silver
  • Urban Green
  • Smoke Blue
  • Deep Sienna Brown

Et højt niveau af praktiske egenskaber var et af de primære fokuspunkter for KIAs udviklings- og konstruktionsteams, og resultatet er en bil med den mest rummelige kabine og en af de højeste bagagerumskapaciteter (325 l) i B-segmentet. Rios 10 mm længere akselafstand og 15 mm længere karrosseri, bidrager til den større kabine og det større bagagerum. Benpladsen vokser til 1.070 mm foran og 850 mm bagi, og den nye model har bedre skulderplads, end de fleste andre biler i klassen med 1.375 mm foran og 1.355 mm bagi.

Selv om den nye Rio er 5 mm lavere end den udgående model, er lofthøjden både foran og bagi (hhv. 1.020 mm og 964 mm) blandt de bedste i B-segmentet. Brændstoftanken, som er placeret under bagsædet, rummer 45 l, hvilket er 2 l mere end i forgængermodellen. Det giver op til 34-58 km ekstra rækkevidde pr. tankfuld afhængigt af motortypen (på basis af NEDC-forbrugscyklussen ved blandet kørsel).

Den helt nye Rio scorede de maksimale 5 stjerner for sikkerhed i Euro NCAP-kollisionstesten, takket være et endnu stærkere karrosseri, en lang række af passivt sikkerhedsudstyr og det nyeste inden for aktiv sikkerhed og automatiske teknologier til undgåelse af kollisioner. Den nye Rio er en af de sikreste biler i klassen. Den fås som standard med KIAs Advanced Driver Assistance Systems (ADAS).

Den nye Rio fremstilles med et karrosseri i højstyrkestål og med en lang række passive sikkerhedsfeatures. Målsætningen er at opnå 5 stjerner i Euro NCAP-kollisionstesten, når bilen er udstyret med ADAS-teknologier.

Rio bliver den første bil i B-segmentet der kommer til salg med automatisk nødopbremsning (Autonomous Emergency Braking – AEB), med registrering af fodgængere som standard. AEB-systemet i Rio bruger et langtrækkende radarsystem, til at registrere en potentiel kollision med et andet køretøj eller en fodgænger, og bremser om nødvendigt bilen til stilstand. AEB er funktionsdygtigt mellem 8-80 km/t. AEB er kombineret med vognbaneassistent (Lane Departure Warning System – LDWS), som advarer føreren, hvis bilen begynder at forlade den valgte vognbane, uden at føreren har tændt blinklyset.

Byttebil? Få en vurdering af din brugte bil

Vi køber gerne din brugte bil, eller tager den i bytte hvis du ønsker at købe en ny.

VURDER MIN BIL