KIA CARENS

Pris fra: 254.999,-

I Svendborg, Vejle, Fredericia eller Kolding kan du se og prøve den store 7-personers familiebil.

Vi er klar til at svare på alle dine spørgsmål om KIA Carens

Loading...

FAMILIEBIL MED PLADS TIL 7 PERSONER

Med plads til hele 7 personer, kan du uden problemer tage hele familien med på eventyr i en Carens. Den er indrettet således at der er god plads, både foran, bagved og i bagagerummet. SÅ hvis du eksempelvis kommer fra en aktiv familie, der ofte har meget udstyr med på farten, så er der bestemt også tænkt på det da denne bil er blevet designet. Men ønsker du bare en helt fantastisk familiebil, der har masser af plads og gode køreegenskaber, så kunne dette også sagtens være bilen for dig.

”En af KIAs bedste biler”, sådan lyder det fra anmelderne. Carens er en 7-personers familiebil, der stråler af kvalitet fra design til interiør. Der er ingen tvivl om klassen på denne bil, den er ren MPV og dertil med alle klasses fordele til den store familie.

KIA har med Carens gået efter at lave en luksusbil, og det er lykkes ganske fint. Den byder på masser af udstyr og løsninger i højeste kvalitet.

Alt efter hvilken motor du vælger, er brændstofforbruget minimeret fra 16,1 til hele 22,2 – hvilket må siges at være særdeles udmærket for en bil i MPV-klassen.

Udstyrsvarianterne er:

  • Base 
  • Style
  • Premium 

Lige meget hvilken udstyrsvariant du vælger, kan den f.eks. fås med panorama glastag inkl. el gardin, navigation & bakkamera eller beige kabine. Løsninger, der lige sætter prikken over i’et, i familiens nye bil.

Bilen skal opleves, så kom ind til os for en prøvetur og en gennemgang af denne ”rigtige” familiebil.

Byttebil? Få en vurdering af din brugte bil

Vi køber gerne din brugte bil, eller tager den i bytte hvis du ønsker at købe en ny.

VURDER MIN BIL