FORD S-MAX

Pris fra: 324.135,-

Luksus familiebil med MASSER af udstyr - kig ind i vores butikker i Kolding, Horsens eller i FordStore Odense og bliv præsenteret for jeres  - måske - nye familiemedlem. 

Spørgsmål til den store familiebil - så skriv til os her.

Loading...

FORD S-MAX

Fleksibilitet, intelligente teknologier samt en uovertruffen ydeevne er få af de mange egenskaber den nye S-MAX besidder. Hvis du har brug for en bil, der ikke bare har god plads til 7 personer og høj komfort, men som også er en elegant køremaskine, er Fords S-MAX en glimrende mulighed.

Selve designet på en S-MAX er blevet væsentlig mere iøjefaldende end tidligere. Med den nye Aston Martin-lignende front, der lægger sig op af mærkets designlinje samt inspiration fra den populære Ford Mondeo, har man fået den store rummelige bil til at ligne en almindelig sporty personbil.

Indvendigt vil man opleve en stor rummelig bil, med masser af plads til alle passagerer. Vælger man at udvide bilen til syv personer, vil man stadig opleve god plads til de bagerst siddende børn. Man har med den store plads skruet ekstra op for komforten på bagsæderne, ved at lade hver enkel passager have deres eget sæde. Det gør, at de lange ture ikke længere bliver et problem, da man ikke på noget tidspunkt vil opleve at sidde tæt. Selve kabinen er elegant og veludstyret, og man har på en meget simpel og brugervenlig måde placeret alle nyttige funktioner og bemærkelsesværdig teknologi lige ved hånden.

Man har hos Ford udviklet teknologi med det formål at sørge for, at du kører så sikkert som muligt, så du bliver hjulpet igennem den travle hverdag bedst muligt. Ford S-MAX er udstyret med en masse teknologi, der er enkel at bruge, og som ganske enkelt fungerer for dig. Bilen er bl.a. udstyret med:

Aktiv parkeringshjælp:

Man har vurderet, at mange har svært ved at få en bil på størrelse med en S-MAX parkeret. Der er derfor udviklet en teknologi, der hjælper dig til at parkere håndfrit på parallelle parkeringspladser samt gør det nemmere at parkere i en p-bås (f.eks. i parkeringshuse). Teknologien kan registrere, at der er en fri parkeringsplads, hvorefter den selv styre bilen sikkert og roligt på plads.

Automatisk bagklap:

Kender du det, at du står med hænderne fulde og skal have åbnet bagagerummet? Dette problem oplever rigtig mange, men det er der heldigvis fundet en løsning på. Med den håndfrie bagklap behøver du blot at vifte med foden under kofangeren, så åbner og lukker bilens bagagerum automatisk. Det eneste det kræver er, at du har din fjernbetjeningsnøgle med dig – super smart!

Sikkerheden i en Ford S-MAX er selvfølgelig i top. Man har hos Ford udviklet en masse former for teknologi, som er med til at sikre dig og dine medpassagerer. Nogle af de mange teknologier er eksempelvis:

Lane keeping system:

Denne teknologi hjælper dig til at holde den rigtige kurs på kørebanen. Bilen vil registrere, hvis du ved et uheld er ved at komme ud af kørebanen og vil med det samme give alarm og rette op for dig. Denne teknologi er beregnet til veje med flere kørebaner (som motorveje), så den deaktiveres automatisk, når farten kommer under 65 km i timen, eller den kan slukkes manuelt.

Automatisk nødopkald

Bilen er ligelederes udstyret med en automatisk nødopkald funktion. Skulle du komme ud for en ulykke, hvor airbaggen udløses eller hvor brændstofpumpen deaktiveres, kan teknologien automatisk ringe til alarmcentralen og angive dine GPS-koordinater. Med automatisk nødopkald kan du med ro i sindet sætte dig ind i bilen, og føle tryghed for både dig og for dine medpassagerer. 

Ford S-MAX er en bil i høj kvalitet, som især henvender sig til den store familie, der ønsker god komfort kombineret med stilfuldt design.

Byttebil? Få en vurdering af din brugte bil

Vi køber gerne din brugte bil, eller tager den i bytte hvis du ønsker at købe en ny.

VURDER MIN BIL