NY FORD FOCUS

Når den NYE FORD FOCUS lander i Danmark, har du mulighed for at opleve den i FordStore Odense, Horsens og i Kolding.

63 13 41 40

Pris fra: N/A

Vil du være én af de første til at få mere info?

Udfylder du denne formular, så sender vi dig alt vores nuværende viden om den nye Ford Focus 2018. Derudover holder vi dig opdateret, med relevante information, priser, datoer osv. 

NY FORD FOCUS

Joe Bakaj, vicepræsident for produktudvikling hos Ford Europa, har følgende at sige om den nye Focus:

Vores helt nye Focus er klasseledende på teknologi og køregenskaber. Det er ikke ofte, vi får muligheden for at bygge en bil, der er ny fra ende til anden, men vi greb muligheden for at udvikle den bedste bil i kompaktklassen, som kan købes til en fornuftig pris.


Den fjerde generation af Ford Focus, er HELT ny. Med sig bringer den både banebrydende og splinterny teknologi, mere plads, nyt design, samt en bedre og helt speciel køreoplevelse. På det danske marked præsenteres den nye Focus som stationcar og hatchback med 5 døre. Udvendigt har den et sporty og stilrent design, hvilket skaber en helt speciel følelse – både for dig som ejer, men også for dem du passerer på din vej. Interiørmæssigt er den blevet mere luksuriøs og rummelig, skabt med materialer i høj kvalitet.

Mennesket i fokus, er den nye designfilosofi hos Ford. Tankerne bag dette er, at det er dig som ejer der skal være omdrejningspunktet og at enhver kontakt du har med din nye Focus er let og behagelig. Det vil altså sige, at selv om den nye model er meget sporty og udtryksfuldt, er bilen stadigvæk anvendelig og funktionel.

Som kunde kan du vælge at skræddersy din nye Focus så den passer præcis til dig. Alle modeller har en hel unik personlighed og forskellige træk, der vil tiltale mange forskellige kunder. Ud over de meget populære og velkendte Titanium og Trend versioner, tilbyder Ford nu hele 3 nye og anderledes modeller, du som kunde kan vælge imellem:

  • Focus Vignale
  • Focus ST-Line
  • Focus Active

Den nye Ford Focus er innovation på højeste plan. Med en hel række nye førerassistancesystemer er den intuitiv og let at betjene. Komforten har fået et skub opad og med B&O PLAY er lyden fra højtalerne ren og støjfri. Alt dette til sammen gør, at du kunde altid er sikret en skøn og stressfri tur bag rattet.

Ford Focus ST-Line