KAMPAGNEPRIS PÅ UDVALGTE MODELLER:

MONDEO 2,0 TDCI 150HK TITANIUM

SPAR OP TIL 98.516,-

FORD MONDEO

Pris fra: 290.534,-

Mondeo er en ægte prisvinder i firmabils-klasse og du kan prøve samt opleve den i Kolding, Horsens og i FordStore Odense.

Har du spørgsmål eller ønsker du et tilbud på årets (2016) firmabil?

Loading...

FORD MONDEO

Drømmer du om en bil, hvor intelligent design og rummelighed går hånd i hånd? Så er den nye Ford Mondeo den bil, du søger.

Ford Mondeo er for andet år i træk kåret til Årets Firmabil - Businessbilen 2016, hvilket på ingen måde kommer bag på en, når man sætter sig bag rettet. Med en Mondeo får du noget de fleste efterspørger; følelsen at være godt kørende. Bilen er en ægte flyder, hvilket vil sige, at den ligger utrolig godt på vejen og har en masse former for udstyr, der forøger køreglæden markant. Hos Mondeo har Ford virkelig kredset om køreglæden, og det kan mærkes!

Bilen reagerer blandt andet ved hjælp af intelligent teknologi på, hvad der sker omkring den, og svarer hele tiden på vejforholdende, anden trafik og din egen kørsel.

Udover at være super godt kørende i form af udstyr, får man det også at føle inde i selve kabinen, hvor kvaliteten er i top. Derudover er bilen udstyret med flere praktiske egenskaber i standardmodellen. Du får eksempelvis:

  • Bagagerum (min/max): 550/1.446 liter
  • Lændestøtte førersæder
  • 2-zone klimaanlæg med luftkvalitets-sensor     

På trods af det lækre design og de mange muligheder hvad angår udstyr til bilen, er man hos Ford ikke gået på kompromis med sikkerheden i bilen. Ford Mondeo opnåede den højst mulige sikkerhedsvurdering på 5 stjerner fra Euro NCAP.
Man har udstyret Mondeo-modellen med et automatisk nødopkaldssystem, som potentielt kan redde liv. Skulle du komme ud for en ulykke, hvor airbaggen udløses, eller hvor brændstoftilførslen afbrydes, ringer din Mondeo ved hjælp af teknologien automatisk til alarmcentralen. Systemet vil endda oplyse alarmcentralen om dine GPS-koordinater, hvilket giver en høj tryghed, hvis du ikke er ved bevidsthed.
Derudover har man ved Mondeo - som den første model i Fords sortiment - ved hjælp af innovativ teknologi, opfundet seleairbags som formindsker kvæstelser, ved at stødkraften fordeles over et fem gange større kropsareal end almindelige sikkerhedsseler. Dette er især rettet mod børnene, som oplever en større tryk på kroppen under uheld end de voksne.

Ford Mondeo Titanium

Opgrader din Mondeo til en Titanium og få lige det ekstra. Med denne for du eksempelvis:

  • Sportssæder
  • Lane Keeping Assist
  • Nøglefri start
  • 17” alufælge      

Ford Mondeo er en elegant bil, som er drevet af moderne teknologi, rummelighed og udstyr. Bilen henvender sig især til erhvervsdrivende eller til familien, som gerne vil opleve følelsen af at være godt kørende. 

Byttebil? Få en vurdering af din brugte bil

Vi køber gerne din brugte bil, eller tager den i bytte hvis du ønsker at købe en ny.

VURDER MIN BIL