FORD KUGA

Pris fra: 273.110,-

I Odense, Kolding og Horsens har vi altid Kuga på lager, så bestiller du en prøvetur her på siden - så står den klar når du kommer

Vil du have et tilbud på den nye Ford Kuga - eller har du spørgsmål?

Loading...

FORD KUGA

Det atletiske look, den moderne stil samt en imponerende liste af smarte funktioner har fået den nye Ford Kuga helt frem i SUV klassen. Når du stiger ind i en Ford Kuga, vil du opleve god plads og en behagelig indstigningshøjde grundet bilens frihøjde. Du vil få følelsen af at stige op i en bil, hvilket utroligt mange efterspørger i dag. Benpladsen er også god for samtlige af bilens passagerer, hvilket i den grad er med til at højne komforten på lidt længere ture.

Kigger man på selve designet, vil man bide mærke i et sporty look, som signalerer at køretøjet konstant er i bevægelse, selv når bilen står stille.

Ønsker du at opleve naturen med fuld kontrol, klarer Ford Kuga opgaven uden problemer. Bilens intelligente firehjulstræk kan overføre op til 100% af trækkraften til for- eller bagakslen alt efter køreforholdene – uden du skal røre en finger. Den regulerer automatisk fordelingen af motorkraften til de hjul, der kan udnytte den bedst. På denne måde opnås den optimale trækkraft og retningsstabilitet.

Man har hos Ford udviklet teknologi med det formål at sørge for, at du kører så sikkert som muligt, og at du bliver hjulpet igennem den travle hverdag bedst muligt. Ford Kuga er udstyret med en masse teknologi, der er enkel at bruge, og som ganske enkelt fungerer for dig.

 

Bilen er bl.a. udstyret med:

Ford SYNC 3

Ford SYNC 3 med stemmestyring og touchscreen lader dig betjene din musik samt foretage og modtage opkald på din mobiltelefon ved at anvende enkle, direkte stemmekommandoer. Du kan også afspille sange fra USB eller MP3/iPodeller streame fra en Bluetooth-kompatibel mobiltelefon. Systemet kan endda læse dine indgående sms'er højt. Du kan også bruge den 8" touchscreen med knibe- og strygebevægelser til en enkel, intuitiv navigation. Det banebrydende informations- og underholdningssystem har også AppLink, Apple CarPlay og Android Auto, som kan vise oplysningerne fra en kompatibel smartphone på skærmen. 

Automatisk bagklap:

Kender du det, at du står med hænderne fulde og skal have åbnet bagagerummet? Dette problem oplever rigtig mange, men det er der heldigvis fundet en løsning på. Med den håndfrie bagklap behøver du blot at vifte med foden under kofangeren, så åbner og lukker bilens bagagerum automatisk. Det eneste det kræver er, at du har din fjernbetjeningsnøgle med dig – super smart!

På trods er det nye sporty design og de mange muligheder, hvad angår udstyr til bilen, er man hos Ford ikke gået på kompromis med sikkerheden. En betryggende lang liste med sikkerhedsforanstaltninger er designet for at give et højt beskyttelsesniveau, så du kan have ro i sjælen, når du kører. Skulle du komme ud for en ulykke, hvor airbaggen udløses, eller hvor brændstofpumpen deaktiveres, kan teknologien automatisk ringe til alarmcentralen og angive dine GPS-koordinater. På den måde kan du med ro i sindet sætte dig ind i bilen, og føle tryghed både for dig og for dine medpassagerer.

Derudover er bilen udstyret med Active City Stop, som er udviklet til at hjælpe dig med at undgå eller reducere alvorlige konsekvenser. Opdager systemet, at den forankørende bil pludselig er standset, og din hastighed er mindre end 50 km/t, aktiveres bremserne automatisk.

Ford Kuga er en fantastisk bil på mange punkter. Den henvender sig især til familier, eller dem som ikke blot kører på de danske landeveje, men også i kuperet terræn.

Byttebil? Få en vurdering af din brugte bil

Vi køber gerne din brugte bil, eller tager den i bytte hvis du ønsker at købe en ny.

VURDER MIN BIL