FORD FIESTA

Pris fra: 133.570,-

Så er Fiesta landet og du kan opleve den i flere af vores Ford afdelinger, kontakt FordStore Odense, Horsens eller Kolding. 

Vi kan svare på alle spørgsmål om Fiesta...

Loading...

FORD FIESTA

Oplev den super smarte Ford Fiesta der, i en kombination af moderne design og nyeste form for teknologi, får dig bedst muligt igennem din travle hverdag.

Fiesta modellen er en af Fords helt store succeser, som slår konkurrenterne gang på gang, hvilket du vil opleve med det samme, når du sætter dig bag rettet. Bilen har fået et frisk facelift, der har givet den en Aston Martin-lignende front samt en opfrisket kabine, som har fået Fiesta-modellen til at virke som et utroligt sporty køretøj.

Udover det moderne sporty ydre look er kvaliteten indvendig hos Ford Fiesta på samme tid enestående med lækre materialer og flere praktiske egenskaber, som du får som standardudstyr, når du køber en Ford Fiesta.

Du får eksempelvis højdejusterbart førersæde, samt opvarmede forsæder. Derudover er der også rig mulighed for en masse ekstra udstyr i de andre Fiesta-modeller som for eksempel i Titanium modellen, der indeholder:

  • Læderrat
  • Manuel aircondition
  • EcoMode
  • Belysning i fodbrønd

På trods er det lækre design og de mange muligheder hvad angår udstyr til bilen, har man hos Ford ikke gået på kompromis med sikkerheden i bilen. Ford har udstyret Fiesta med et automatisk nødopkaldssystem, som potentielt kan redde liv. Skulle du komme ud for en ulykke, hvor airbaggen udløses, eller hvor brændstoftilførslen afbrydes, ringer bilen ved hjælp af teknologien automatisk til alarmcentralen. Systemet vil endda oplyse alarmcentralen om dine GPS-koordinater, hvilket giver en høj tryghed, hvis du ikke er ved bevidsthed.
Derudover ser man også mange ulykker ved langsomt glidende trafik, hvor man ikke når at få bremset. Denne problemstilling har man løst hos Ford ved hjælp af den avancerede ”Active City Stop”-teknologi. Ved hastigheder under 30 km/t bremser bilen automatisk for dig, hvis den registrerer, at bilen foran er standset. Dette system blev for nyligt tildelt en Euro NCAP Advanced pris for sikkerhed, hvilket er en tilkendegivelse af denne innovation.

Ønsker du en bil med et super lækkert og sporty design, hvor sikkerheden i top? Så er Ford Fiesta et god bud på din næste nye bil.

ST-Line

Ønsker du en Fiesta, der skiller sig lidt mere ud fra mængden end den almindelige Trend model, findes den stilfulde ST-Line. En sølvfarvet gearstang, fodpedaler i rustfrit stål, tonede ruder og det unikke ST-line læderrat, adskiller ST-Line fra resten af Fiesta-serien. Derudover besidder bilen også Hækspoiler, Bodystylingkit, Rock Metallic alufælge, sportsundervogn og ST-line emblem under spejlene. Alt dette er med til at bidrage til bilens unikke blanding af brugervenlighed og iøjnefaldende godt udseende.  

Byttebil? Få en vurdering af din brugte bil

Vi køber gerne din brugte bil, eller tager den i bytte hvis du ønsker at købe en ny.

VURDER MIN BIL