Ford biler

Vi går ikke på kompromis med vores ydelser. Som kunde hos os kan du altid forvente den bedste service til dig og din Ford. Vi er autoriseret Ford forhandler og serviceværksted. Samtidig har vi altid et stort udvalg af nyere brugte biler på lager.

Vores 3 Ford afdelinger ligger i Horsens, Kolding og Odense S. Derudover har vi et Ford autoriseret serviceværksted i Nærum.

Du får altid de bedste muligheder i forbindelse med handel af bil, både privat og erhverv. Hvad enten du ønsker at købe kontant, finansiere eller lease din næste bil. Vi har stor erfaring inden for branchen og står altid klar med den bedste rådgivning og vejledning. 

Oplev Ford speciel modeller i FordStore

Du kan i vores FordStore Odense opleve bilmodeller som Mustang, ST-modellerne og Focus RS

Ford KA

FORD KA+

Den byder på en strålende værdi takket være masser af praktiske funktioner, der gør kørsel mere sikker, mere komfortabel og, selvfølgelig, sjovere.

Ny Ford Fiesta 2017

NY FORD FIESTA

Den nye Fiesta har næsten samme design, men langt mere udstyr!

Ford B Max

FORD B-MAX

Smart design, unikke døre, der giver nem adgang, avancerede teknologier og fleksibel indretning: B-MAX er perfekt til bykørsel.

FORD FOCUS

Med et helt nydesignet eksteriør samt det mest avancerede og raffinerede interiør nogensinde, er dette den hidtil mest elegante Focus. 

Ford C max Grand C max

FORD C-MAX

Hvad enten du vælger den nye C-MAX med fem sæder, Grand C-MAX med fem eller syv sæder, vil du nyde godt af et helt nyt niveau af fleksibilitet, praktisk anvendelighed og effektivitet.

Ford S-Max

FORD S-MAX

Daniel & Silvija tester den familievenlige bil Ford S-max
Test bil: Ford S-Max 1.5 EcoBoost Titanium 5 dørs 2016. 
Testkører: Daniel og Silvija

Ford Kuga

FORD KUGA

Kraftfuld, raffineret og elegant – både indvendig og udvendig, og fyldt med de nyeste teknologier som intelligent firehjulstræk og håndfri bagklap.

Ford Mondeo

FORD MONDEO

Årest Firmabil - Businessbilen 2016 kåres af Jyllands-Posten og Business Danmark

Ford Galaxy

FORD GALAXY

Den nye Ford Galaxy er den bil, som redefinerer rejseoplevelsen ved at give yderst fleksible siddepladser for op til syv personer.

Ford Mustang

FORD MUSTANG

Indbegrebet af ydeevne, raffinement og effektivitet, den nye Mustangs banebrydende design og nyeste teknologi forenes for at nydefinere en legende. 

Ford Ranger

FORD RANGER

Det er en bil, du kan regne med i de hårdeste omgivelser, stole på til de sværeste opgaver og have tillid til, at den leverer en fremragende køreoplevelse, hver dag.

Ford Tourneo

FORD TOURNEO

Brug for plads til 9 personer? Så er Tourneo svaret.

Ford Egde

FORD EDGE

Edge er højdepunktet i Fords SUV familie, og er indbegrebet af teknologiske landevindinger.

Vælg den Ford model du ønsker at prøve - så er den klar, når du kommer

Loading...