FIAT TIPO

Pris fra: 177.783,-

FIAT TIPO ST

Pris fra: 188.613,-

Mød Fiat Tipo i vores afdeling i Odense S 

Skriv til os her!
Ønsker du et tilbud, eller har du spørgsmål til Fiat Tipo? Så er du meget velkommen til at skrive til os her

Loading...

FIAT TIPO

I den nye Fiat Tipo får du langt mere for langt mindre. Tipo er den perfekte familiebil, en skøn og unik kombination af stil, funktion og plads – alt sammen i en kompakt størrelse. Det italienske bilmærke går meget op i kvalitet og design, og den nye Tipo model har bestemt ikke været nogen undtagelse. Den har et design der bliver lagt mærke til, hvor alle linjer glider harmonisk sammen, til en overordnet arkitektur. Det er et topmoderne og dynamisk design, der giver bilen en stærk personlighed.

Køber du en Fiat Tipo får du masser af rummelighed. Den er konstrueret med den bedste komfort for både dig som fører, men også dine passagerer. Du har mulighed for at indstille både rat og sæde, sådan så alt er indenfor en komfortabel rækkevidde. Er i en meget aktiv familie, kan man aldrig få for meget plads, og det er der altså råd for i den nye Tipo.

Uanset hvilken udstyrspakke du vælger, vil du hurtigt opdage at teknologien i en Fiat Tipo er helt i top. Med en avanceret fartpilot der holder afstand til forankørende biler, Full Brake Control der automatisk bremser i en nødsituation samt bakkamera som ekstraudstyr. Alt dette er med til at du føler dig tryg under din kørsel, og at du og din familie kommer sikkert frem. Køreglæden er sjældent set bedre.

Fiat Tipo fås i 3 forskellige udstyrsvarianter:

  • Tipo Pop
  • Tipo Easy
  • Tipo Lounge

Er i en aktiv familie, med behov for en stilren og rummelig bil? Så er Fiat Tipo kombineret på en måde, der gør den perfekt til lige netop jer.

Byttebil? Få en vurdering af din brugte bil

Vi køber gerne din brugte bil, eller tager den i bytte hvis du ønsker at købe en ny.

VURDER MIN BIL