Bil kampagner

FIAT 500X POPSTAR EDITION

Fiat 500X er den smarte crossover for den designbevidste.

Med afsæt i den ikoniske Fiat 500 har 500X, blandt andet via sine stilistiske runde forlygter og det markante “overskæg” på fronten, stærke designtræk, som kendetegner hele 500 familien. Samtidig har bilen fået en ekstra dosis saft og kraft, og en komfortabel høj køreposition med et godt overblik på vejen.

Fiat 500X er allerede et studie i komfort, og i denne kampagneversion har vi oven i købet fyldt en masse ekstraudstyr på som øger komforten yderligere. Her får du navigation, Apple carplay, DAB radio, armlæn foran 2-zone klimaanlæg, lændestøtte i førersæde, keyless go, kompas og parkeringssensor bag. Med 500X går du absolut ikke ned på udstyr.

Gælder Fiat 500X Popstar Edition 1.6 MJT 120 hk. 

Kontantpris 229.990 kr. ekskl. lev. omk. 3.980 kr. Begrænset antal. Den viste bil kan være med ekstraudstyr.

FIAT 500X

Pris fra: 222.571,-

Oplev Fiat 500X i vores afdeling i Odense S 

Skriv til os her!
Har du spørgsmål til den smarte Fiat 500X? Så er du meget velkommen til at skrive til os her

Loading...

FIAT 500X CITY LOOK

Ønsker du den samme charmerende stil fra den originale Fiat 500, og vil du samtidig gerne have noget mere plads, og få følelsen af at sidde højere oppe? Så vil du i en 500X få følelsen af at sætte dig ind i en bil, i forhold til at sætte dig ned i en, hvilket mange efterspørger i dag.

Fiat 500X er super smart og sportslig at se på. Fiat har med modellen her bibeholdt det originale 500 design, og på den måde formået, at få en større bil til at se ligeså smilende og kæk ud, som den originale Fiat 500.

Træder man indenfor i bilen, vil man opleve en stor og rummelig kabine, med plads til hele familien. Man har ikke på nogen måde gået på kompromis, hvad angår interiøret. Der er tænkt på hver eneste detalje, hvilket også er med til at gøre netop denne model helt unik. Siddepladserne yder den ideelle komfort med rummelige og omsluttende sæder, der er betrukket med tofarvet stof i kombinationerne sort/grå eller rød/sort.

I en Fiat 500X vil du finde en ”Drive Mode Selector”, som gør det muligt at vælge en af de tre tilgængelige ”moods”: Auto, Sport eller All-Weather – der optimerer køredynamikken ved at tilpasse bilens adfærd. Udover dette, er bilen udstyret med ”Uconnect”- et system der på en smart og brugervenlig måde, kobler din smartphone og bilen sammen. Man kan ved hjælp af systemet betjene en masse apps fra bilen, så du undgår fristelsen af at kigge på din telefon, mens du kører.

Foruden dette er man selvfølgelig ikke gået på kompromis med sikkerheden. Bilen har en funktion, der gør, at du ikke får følelsen af at trille bagud, når du holder på en bakke og skal sætte i gang. Der er her tale om systemet ”Hill Holder”, som man bliver rigtig glad for, hvis man bor i bakkede områder. Derudover er der mulighed for et system, som hjælper dig med at bremse, hvis du i et øjeblik er uopmærksom. Det sker ved hjælp af ”City Brake Control”, som kan registrere forhindringer på vejen og automatisk bremse op for dig.

Fiat 500X City Look fås i 2 udstyrsvarianter:

  • POPSTAR
  • LOUNGE

Fiat 500X Off Road – Look

Ønsker du et mere rå og dynamisk look, er det Off Road modellen, du skal have. Du har her muligheden for et 4x4 træksystem eller et 4x2 med Traction+, så du har mulighed for at køre i et noget mere udfordret terræn.

Byttebil? Få en vurdering af din brugte bil

Vi køber gerne din brugte bil, eller tager den i bytte hvis du ønsker at købe en ny.

VURDER MIN BIL