Bil kampagner

FIAT 500L CROSS EDITION

Fiat 500L er det praktiske og mest rummelige medlem af den ikoniske 500-familie – den kommer med et stort bagagerum, og god motorkraft, uden at gå på kompromis med design og køreglæde.

I Cross Edition udgaven er den mere rå i udtrykket og har vi oven i købet installeret en række lækkert ekstraudstyr der letter kommunikation og uderholdning med Uconnect 7” skærm i HD, DAB radio, USB port og Apple carplay.

Gælder Fiat 500L Cross Edition 0.9 105 hk.

Kontantpris 179.990 kr. ekskl. lev. omk. 3.980 kr. Begrænset antal. Den viste bil er med ekstraudstyr

FIAT 500L

Pris fra: 180.752,-

500L Wagon

Pris fra: 198.995,-

Oplev den charmerende City MPV i vores FIAT afdeling i Odense.

Skriv til os her!
Har du spørgsmål til den smarte Fiat 500L? Så er du meget velkommen til at skrive til os her

Loading...

IKONET - FIAT 500/500L Wagon

Ønsker du den samme charme fra den populære Fiat 500, men mangler noget mere plads, så er Fiat 500L bilen, du leder efter. Bilen minder på mange måder om den lille Fiat 500, men er på de fleste fronter blevet forstørret, så der er plads til dig og din familie.

Fiat har med modellen her bibeholdt det originale 500 design, og har på den måde formået, trods størrelsen, at lave en flot og charmende familiebil.  Bilen er lavet med et stort frontrudeparti, så du har et godt udsyn og samtidig reducerer blinde vinkler. Det er også med til at lyse den meget komfortable og rummelige kabine op. Man har mulighed for et panoramisk soltag, som er det største i klassen.

Bilen er ikke blot charmerende at se på, den er samtidig også fyldt med udstyr og teknologi, som er med til at øge køreglæden, da det har stor betydning hos Fiat. Et eksempel på dette er ”Uconnect” - et system, der på en smart og brugervenlig måde, kobler din smartphone og bilen sammen. Man kan ved hjælp af systemet betjene en masse apps fra bilen, så du undgår fristelsen af at kigge på din telefon, mens du kører.

Foruden at være en super charmerende familiebil, med en masse teknologi, er der selvfølgelig ikke gået på kompromis med sikkerheden. Bilen har hele 7 airbags, så alle 5 passagerer kan føle sig trygge. Derudover har bilen en funktion, der gør, at du ikke får følelsen af at trille bagud, når du holder på en bakke og skal sætte i gang. Der er her tale om systemet ”Hill Holder”, som man bliver rigtig glad for, hvis man bor i bakkede områder. Derudover er der mulighed for et system, som hjælper dig med at bremse, hvis du i et øjeblik er uopmærksom. Det sker ved hjælp af ”City Brake Control”, der kan registrere forhindringer på vejen, og derved automatisk bremse op for dig.

Fiat 500L henvender sig især til familien, der ønsker en flot og charmerende bil, der samtidig er stor og rummelig, så alle kan føle sig godt tilpas.

Fiat 500L fås i udstyrsvarianten:

  • POPSTAR

Byttebil? Få en vurdering af din brugte bil

Vi køber gerne din brugte bil, eller tager den i bytte hvis du ønsker at købe en ny.

VURDER MIN BIL