FIAT 500X

Pris fra: 222.571,-

Oplev Fiat 500X i vores afdeling i Odense S 

Skriv til os her!
Har du spørgsmål til den smarte Fiat 500X? Så er du meget velkommen til at skrive til os her

Loading...

FIAT 500X CITY LOOK

Ønsker du den samme charmerende stil fra den originale Fiat 500, men samtidig gerne vil have noget mere plads og få følelsen af at sidde højere oppe. I en 500 X vil du få følelsen af at sætte dig ind i en bil, i forhold til at sætte dig ned i en, hvilket mange efterspørger i dag.

Fiat 500 X er super smart og sportslig at se på. Fiat har med modellen her bibeholdt det originale 500 design og har på den måde formået, at få en større bil til at se ligeså smilende og kæk ud som den originale Fiat 500.

Træder man indenfor i bilen, vil man opleve en stor og rummelig kabine med plads til hele familien. Man har ikke på nogen måde gået på kompromis, hvad angår interiør. Der er tænkt på hver eneste detalje, hvilket også er med til at gøre netop denne model helt unik. Siddepladserne yder den ideelle komfort med rummelige og omsluttende sæder, der er betrukket med tofarvet stof i kombinationerne sort/grå eller rød/sort.

I en Fiat 500 X vil du finde en ”Drive Mode Selector”, som gør det muligt at vælge en af de tre tilgængelige ”moods” àAuto, Sport, All-Weather – der optimerer køredynamikken ved at tilpasse bilens adfærd.  Udover dette er bilen udstyret med ”Uconnect”- et system der på en smart og brugervenlig måde, kobler din smartphone og bilen sammen. Man kan ved hjælp af systemet betjene en masse apps fra bilen, så du undgår fristelsen at kigge på din telefon, mens du kører.

Foruden dette er man selvfølgelig ikke gået på kompromis med sikkerheden. Bilen har en funktion, der gør, at du ikke får følelsen af at trille bagud, når du holder på en bakke og skal sætte i gang. Der er her tale om systemet ”Hill Holder”, som man bliver rigtig glad for, hvis man bor i bakkede områder. Derudover er der mulighed for et system, som hjælper dig med at bremse, hvis du i et øjeblik er uopmærksom. Det sker ved hjælp af ”City Brake Control”, som kan registrere forhindringer på vejen og automatisk bremse op for dig.

Fiat 500 X City Look fås i 3 udstyrsvarianter:

  • POP
  • POPSTAR
  • LOUNGE

Fiat 500 X Off Road – Look

Ønsker du et mere rå og dynamisk look, er det Off Road modellen, du skal have. Du har her muligheden for et 4x4 træksystem eller et 4x2 med Traction+, så du har mulighed for at køre i et noget mere udfordret terræn.

Byttebil? Få en vurdering af din brugte bil

Vi køber gerne din brugte bil, eller tager den i bytte hvis du ønsker at købe en ny.

VURDER MIN BIL