Bil kampagner

FIAT 500 WHITE EDITION

Den nye Fiat 500 White Edition er ren forkælelse. Designikonet viser sig fra sin bedste og mest eksklusive side iklædt hvid perlemorslak og lækre lædersæder.

SPAR 34.500 KR. PÅ MASSER AF LÆKKERT UDSTYR

Den byder også på fast glastag, indfarvede sidespejle, fuldautomatisk aircondition, splitbagsæde og fartpilot. Og vi kan blive ved, for 500 White Edition er spækket med masser af ekstraudstyr til en værdi af hele 34.500 kr. Det inkluderer den flotte 3-lags perlemorslak, lædersæderne, 16” alufælge, parkeringssensor, Apple Carplay og højdejusterbart førersæde. 

Gælder Fiat 500 0.9 80 hk White Edition. 
Kontantpris 139.990 kr. ekskl. lev. omk. 3.980 kr. Begrænset antal. Den viste bil er med ekstraudstyr.

FIAT 500

Pris fra: 120.534,-

FIAT 500C

Pris fra: 143.095,-

Oplev og prøv den ikoniske Fiat 500 i Odense (Hestehaven). 

Skriv til os her!
Har du spørgsmål til den lille smarte Fiat 500? Så er du meget velkommen til at skrive til os her

Loading...

IKONET - FIAT 500/500C

Selvom Fiat 500 modellen er en meget praktisk lille bil, er det absolut ikke det, der kendetegner den. Fiat 500 er uden tvivl markedets mest charmerende bil, og det har man også tydeligt kunne se, da modellen har været en kæmpe succes.

Når du ser en Fiat 500, vil du komme til at tænke på et smilende ansigt, der har en lille snært af kækhed. Bilen ser super skarp ud, og man er ikke i tvivl om, at der er blevet kælet for hver enkel detalje.  Fiat 500 modellen fås i utrolig mange udgaver, og den kan designes lige efter dit behov.

Træder man ind i bilen, vil man opleve et skarpt interiør. Selve instrumentpanelet er blevet gennemgået fra top til bund for at favne den nyindbyggede teknologi på en harmonisk måde. Kromelementerne og betjeningselementernes nye, mere afrundede form, skiller sig ud. Når du sætter dig ind i en Fiat 500, skal hver enkel tur være en behagelig oplevelse. Man har derfor udformet sæderne i ergonomiske materialer, og designet dem til at lette passagerernes adgang til bagsæderne, så ddu og dine passagerer får al den komfort, I kan ønske jer.

Bilen er ikke blot charmerende at se på, den er samtidig også fyldt med udstyr og teknologi, som er med til at øge køreglæden, da det har stor betydning hos Fiat. Et eksempel på dette er ”Uconnect” - et system der på en smart og brugervenlig måde, kobler din smartphone og bilen sammen. Man kan ved hjælp af systemet betjene en masse apps fra bilen, så du udgår fristelsen at kigge på din telefon, mens du kører.

Foruden at være den mest charmerende bil på markedet, og have en masse teknologi, er der selvfølgelig ikke gået på kompromis med sikkerheden. Bilen har hele 7 airbags, så alle 4 passagerer kan føle sig trygge. Derudover har bilen en funktion, der gør, at du ikke får følelsen af at trille bagud, når du holder på en bakke og skal sætte i gang. Der er her snak om systemet ”Hill Holder”, som man bliver rigtig glad for, hvis man bor i bakkede områder.

Fiat 500 er en ægte bybil der henvender sig til dem, som gerne vil komme nemt omkring på en sjov men samtidig også sikker måde.

Fiat 500 fås i 3 udstyrsvarianter:

  • POP
  • LOUNGE
  • SPORTIVAFiat fejre 60 år

Byttebil? Få en vurdering af din brugte bil

Vi køber gerne din brugte bil, eller tager den i bytte hvis du ønsker at købe en ny.

VURDER MIN BIL