DACIA SANDERO

Pris fra: 109.051,-

DACIA SANDERO STEPWAY

Pris fra: 144.455,-

I hele 6 af vores afdelinger har vi Dacia; Fredericia, Vejle, Kolding, Odense SV, Svendborg og i Nærum. 

Ønsker du et tilbud - eller har du spørgsmål til Sandero?

Loading...

DACIA SANDERO

Hvad er dine forventninger til din nye bil? Et attraktivt og prestigefyldt design, et omhyggeligt udført interiør med mange funktioner, en stor kabine, hvor du kan have hele familien med, veludført finish og det hele til en overkommelig pris? Så er Dacia Sandero lige bilen for dig!

Bilen er utrolig rummelig med dens 5 siddepladser, hvor alle føler sig velkommen og har godt med plads. Bilen er udstyret med teknologi og andet udstyr, så køreglæden og sikkerheden er sikret.

Fleksibel og praktisk er nogle af nøgleordene, når vi snakker Dacia Sandero. Bilen er udstyret med et rummeligt bagagerum på 320 liter, samt et splitbagsæde spm giver muligheden for at skabe ekstra bagagerumsplads. Derudover er der også en masse opbevaringsplads inde i selve kabinen, blandt andet under instrumentbordet og opbevaringsrum i alle døre.

Udover at være super praktisk, får man her også en bil, der gør det glimrende rent økonomisk. Dacia Sandero tilbydes med en række kraftfulde benzin- og dieselmotorer, som kører fra 17,2-28,6 km/liter. 

Dacia Sandero Stepway – Danmarks absolut billigste crossover

Med Stepway modellen snakker man virkelig værdi for pengene. Med sin ekstra frihøjde får man følelsen af at træde op i bilen, hvilket mange efterspørger i dag. Bilen er robust og driftssikker, og den er designet til at klare selv de mest krævende vejrforhold og klimatiske udfordringer. Bilen egner sig super godt til personen, der gerne vil udfordre en bil i offroad-kørsel.

Sandero Stepway har en stærk personlighed med et karakteristisk og eksklusivt design, både indvendigt og udvendigt. Med det rustikke frontparti og helt specielle karaktertræk ved karosseriet, får bilen dig til at føle dig som en ægte bjergbestiger.

3 års garanti
Fra dagen for første indregistrering er din Dacia dækket af fabriksgaranti, og Dacia Assistance i 3 år /100.000 km, afhængigt af hvad der indtræffer først. Dacia yder desuden 2 års lakgaranti og 6 års rustgaranti.

Dacia Sandero fås i 3 udstyrsvarianter:

  • Base
  • Ambiance
  • Stepway

Der er masser af praktisk udstyr og sikkerhed i Base varianten, men med Ambiance får du yderligere el-ruder, fjernbetjent centrallås, tågeforlygter, ekstra finish/krom detaljer mm. Derudover fås Sandero også som van model.

Byttebil? Få en vurdering af din brugte bil

Vi køber gerne din brugte bil, eller tager den i bytte hvis du ønsker at købe en ny.

VURDER MIN BIL