NY DACIA DUSTER

Pris fra: 139.990,-

Book en prøvetur i den nye Dacia Duster allerede i dag! Du kan opleve den i en af vores afdelinger i Fredericia, Vejle, Kolding, Odense SV, Svendborg og Nærum. 

Vil du have et tilbud på den nye Duster? Så skriv til os her.

Loading...

BLIV GODT KØRENDE MED DEN IØJNEFALDENDE, ROBUSTE OG SPLINTERNYE DACIA DUSTER.

Prøv en prisbuster. Go Duster!

Nu kan du endelig få en bil, der lader din fantasi få frit løb. Med den nye Dacia Duster kan du og din familie roligt tage på eventyr i al slags terræn og al slags vejr. Dens robuste og grove design skiller sig i forvejen ud, men med dens nye og smarte orange farve, er du sikker på ikke at blive overset.

Dacia Duster har helt fantastiske offroad egenskaber. Med denne SUV kan du køre i stort set al slags terræn, op og ned af stejle strækninger og hen over diverse hullede og bulede strækninger. Dens praktiske design gør, at køreoplevelsen er let og behagelig uanset hvor du vælger at turen skal gå hen. Du kan derfor trygt stole på din Duster.

Noget af det udstyr der gør alt det ovenstående muligt er blandt andet; Hill Start Assistenten, som gør at du ikke begynder at trille når du skal starte på selv de stejleste skråninger. Kører du derimod ned ad en stejl skråning hjælper Hill Descent Assistenten dig til at holde styr på farten hele vejen så du ikke mister kontrollen. Vælger du at køre væk fra de asfalterede veje og ud på mere ukendt terræn, hjælper Multi View Kameraet dig til at registrerer huller, sten eller andre forandringer der hvor du kører.

Selvom det er en SUV og den er bygget til eventyr, er den også dejlig let at manøvre rundt i den tætte bytrafik. Blandt andet hjælper servostyringen dig med at din kørsel på de trængte veje bliver nemt og behageligt. Det er en rummelig og behagelig bil, med plads til hele familien. Det store bagagerum gør også, at i altid kan have alt jeres vigtigste udstyr med jer.

Så har du lyst til at tage din familie med på eventyr, så kig forbi en af vores Dacia afdelinger og få en god snak. Du er også altid velkommen til at booke en prøvekørsel i din nye Dacia Duster.

Byttebil? Få en vurdering af din brugte bil

Vi køber gerne din brugte bil, eller tager den i bytte hvis du ønsker at købe en ny.

VURDER MIN BIL


Ny Dacia Duster 2018
Den nye Dacia Duster - pris billig helt ny bil