DACIA LODGY

Pris fra: 144.885,-

Kæmpe familiebil og utrolig velkørende, samt op til 7 sæder. I Fredericia, Vejle, Kolding, Odense SV, Svendborg og i Nærum, kan du opleve Dacia Lodgy.

Spørgsmål til Lodgy? Skriv til os her og vi svare hurtigt.

Loading...

DACIA LODGY

Alle forventninger en familie i dag stiller til en bil, lever Dacia Lodgy op til. Den fås med 5 eller 7 lettilgængelige og komfortable pladser og er særdeles rummelig, høj komfort med rigtig god plads på alle 3 rækker (2 eller 3 rækker afhængig af model), et stilrent designet interiør, udstyr, der både er moderne og praktisk, og et bagagerum, som hører til blandt de bedste i klassen.

Denne model fra Dacia har alle de kvaliteter, der kræves med hensyn til stabilitet og robusthed. Takket være dieselmotoren dCi 90 med turbo og direkte indsprøjtning er den brændstoføkonomisk og går hele 23,8 km/l ved blandet kørsel.

Du kan trygt sætte dig selv og familien til rette i en Dacia Lodgy. Den er nemlig født med ABS, nødbremseforstærker, elektronisk stabilitetssystem og hastighedsbegrænser.

3 års garanti
Fra dagen for første indregistrering er din Dacia dækket af fabriksgaranti og Dacia Assistance i 3 år /100.000 km, afhængig af hvad der indtræffer først. Dacia yder desuden 2 års lakgaranti og 6 års rustgaranti.

Med komfort, god plads til alle, praktisk udstyr, økonomisk motor samt den gode garanti er Lodgy stor på alle måder... Kun prisen er lille!

Dacia Lodgy fås i tre udstyrsvarianter - Base, Ambiance og den højtudstyrede Stepway.

Fås også som van. 

Byttebil? Få en vurdering af din brugte bil

Vi køber gerne din brugte bil, eller tager den i bytte hvis du ønsker at købe en ny.

VURDER MIN BIL