DACIA DUSTER

Pris fra: 143.970,-

Interesseret i en Duster? Så kan du se og prøve den i 6 af vores afdelinger. Vi har Dacia i: Fredericia, Vejle, Kolding, Odense SV, Svendborg og i Nærum. 

Skal vi lave et godt tilbud til dig på Dacia Duster? Kontakt os her

Loading...

DACIA DUSTER

Dacia Duster har firehjulstrækket solidt plantet i den danske muld – og er lynhurtigt blevet én af landets mest populære SUV’er.

Dacia Duster er en veludstyret og rummelig bil, hvor man vil opleve stor værdi for pengene. Bilen udtrykker stor robusthed samt et bemærkelsesværdigt design. Når du stiger op i Dacia Duster, vil du opleve god plads og en behagelig indstigningshøjde grundet bilens frihøjde. Du vil få følelsen af at stige op i en bil, hvilket mange efterspørger i dag. Benpladsen er også god både bagi og foran, og den er i den grad med til at højne komforten på lidt længere ture. Man har sænket rudekanten bagi, så for eksempel børn har nemt ved at kigge ud af vinduet. Dacia Duster rummer hele 475 liter i bagagerummet, og man har derudover mulighed for at vippe sæderne, hvis mere plads ønskes.

Alle Dacia Duster varianter (med Euro 6 motor) må trække op til 1500 kg. påhængsvægt med bremser.

Med en Dacia Duster har du mulighed for en masse nyttige tekniske muligheder, som styres ved hjælp af en 7 tommers touchskærm:

  • Cruise control
  • Baksensor
  • Navigation
  • Bluetooth, telefoni, radio mm.

Træk på to og fire hjul

Med denne Dacia Duster har du muligheden for en bil med træk på forhjulene, eller en ægte offroader med træk på alle fire hjul. Den sidste mulighed, hvor bilen trækker på alle fire hjul er bunden forstærket, og frihøjden er blevet øget yderligere. Man har derudover muligheden for at vælge mellem forskellige indstillinger: 4x2, 4x4 eller Auto. Bilen har fået stor ros for driftssikkerhed, rustbeskyttelse samt gode gennemprøvede Renault-motorer. Dacia Duster er mindst 100.000 kroner billigere end konkurrenterne, hvilket er meget imponerende.

Dacia Duster fås i tre forskellige udstyrsvarianter:

  • Base
  • Ambience
  • Lauréate

Ønsker man 4x4 skal man op i Ambience eller Lauréate.

Dacia Duster fås også som van

Duster Van byder på individuel her-kommer-jeg frihed både i byen og i åbent terræn - uanset om du vælger 4x2 eller 4x4. Nu er det blevet sjovt at køre gulpladebil! Som varebil byder Duster Van på alle de samme basiskvaliteter som personbilen. F.eks. 5 døre, generøse adgangsforhold og et regulært varerum, der sikrer dig alle muligheder for at klare de lette og mindre pladskrævende opgaver - til en langt mere attraktiv pris! Duster Van kører op til 22,7 km/l.

Byttebil? Få en vurdering af din brugte bil

Vi køber gerne din brugte bil, eller tager den i bytte hvis du ønsker at købe en ny.

VURDER MIN BIL