Dacia er i gavehumør! 
Køb din nye Dacia inden d. 31/12 2017 og få hele 5 års fabriksgaranti og Dacia Assistance 
Det er 2 år ekstra helt gratis!

(60 mdr./100.000 km gælder både person og varebiler) 

DACIA BILER

Ønsker du at prøvekøre en Dacia, så kan du se alle modellerne herunder og samtidig booke en prøvetur

HVAD ENTEN DU HAR BEHOV FOR EN MINDRE BIL ELLER EN FAMILIEBIL, SÅ ER DACIA ET SIKKERT VALG

Dacia er blandt de nyeste bilmærker i Danmark. Den klare vision fra Dacia er at lave biler af god kvalitet til markedets bedste priser. Dacia har hurtigt vundet indpas blandt den danske befolkning. Med 3 års fabriksgaranti og priser, der aldrig er set lavere i Danmark, har det været svært at overse dette nye bilmærke. Blandt de populære Dacia modeller er Dacia Sandero, der er en billig pendlerbil med gode køreegenskaber og fornuftig plads. Dacia Lodgy er ligeledes blandt de danske Dacia ejeres favoritter, og med en startpris på kr. 129.990 og med plads til op til 7 personer, er det nemt at se hvorfor.

Stjernen er dog Dacia Duster. Modellen, der allerede har solgt mere end 1 million i Europa, er kommet til Danmark for at blive. Med en startpris på kun kr. 139.990 får du ekstremt meget værdi for pengene. Og med off-road køreegenskaber, der er en Land Rover værdig, er det nemt at blive begejstret. Hvis du vil teste en af de nye modeller fra Dacia, står vi klar i Vejle, Kolding, Fredericia, Odense SV eller Nærum med råd og vejledning. Du vil med sikkerhed ikke fortryde at blive Dacia-ejer.

Dacia Sandero

DACIA SANDERO

Attraktivt og prestigefyldt design, et omhyggeligt udført interiør med mange funktioner, en stor kabine, hvor du kan have hele familien med, veludført finish og det hele til en overkommelig pris.

VIS BILEN

BESTIL PRØVETUR

Dacia Sandero Stepway

SANDERO STEPWAY

Hvis du leder efter en bil med en stærk personlighed, vil denne bil med sit karakteristiske design indvendigt og udvendigt forføre dig!

VIS BILEN

BESTIL PRØVETUR

Dacia Duster

DACIA DUSTER

Den nye Duster er veludstyret og rummelig sælges den stadig til Dacia-priser.

SE VIDEOANMELDELSE

VIS BILEN

BESTIL PRØVETUR

Dacia Logan

DACIA LOGAN

Dacia Logan MCV er til dig, der har brug for god plads og stor alsidighed. Du slipper også for at skulle betale ekstra for det

VIS BILEN

BESTIL PRØVETUR

Dacia Lodgy

DACIA LODGY

Lodgy fås med 5 eller 7 lettilgængelige og komfortable pladser og er særdeles rummelig

VIS BILEN

BESTIL PRØVETUR

Book en prøvetur i en af de fine Dacia bilmodeller - allerede i dag

Vi garanterer dig, at din prøvetur bliver en oplevelse!

Loading...