ALFA ROMEO GIULIETTA

Pris fra: 275.066,-

Oplev den sporty Alfa Romea Giulietta i vores afdeling i Odense. 

Skriv til os her!
Har du spørgsmål til Giulietta? Så skriv til os her

Loading...

DEN NYE ALFA ROMERO GIULIETTA ER SKABT TIL AT MESTRE ASFALTEN MED FORTRINLIGHED OG NY FORM

Giulietta modellen er en ren fuldbloditaliener, bare endnu mere sporty og endnu mere Alfa Romero. Dens allerede velkendte fortrinlighed har fået ny form, og her tales der både om nye udvendige detaljer samt en optimeret oplevelse i kabinen, nyt interiør og et forøget motorudvalg.

Det er altid nemt at genkende en Alfa Romero grundet dens unikke design. Dens DNA er på bedste vis afspejlet i det nye kølergitter og alle de nye Giulietta innovationer handler om den italienske lidenskab for sport som Alfa Romero repræsenterer. Indvendigt er der også kælet for detaljerne, hvilket bidrager til ultimativ køreglæde. Interiøret er fornyet med ny polstring, nye sorte indsatser på midterkonsollen samt en sort matteret overflade på rattet.

De nye tiltag på Giulietta modellen er lavet for at give dig som fører en ultimativ køreglæde samtidig med at forøge bilens præstation. Den er udstyret med det nye multimediesystem Uconnect med touchskærm og Bluetooth. Det giver dig bl.a. mulighed for at hente diverse apps ned til bilen som Eco:Drive og My:Car, der gør det muligt for dig at køre så økonomisk som muligt.

Når bilen bliver tilbudt så god en præstation som der gør her, er det vigtigt at sikkerheden kommer først. Der følger med den nye model både aktive og passive sikkerhedssystemer i højeste kvalitet med. De er med til at sørge for at du og dine passagerer altid kommer sikkert frem.

Vi er altid klar til at uddybe og besvare alle dine spørgsmål. Så er du på udkig efter en sportsbil med eminente køregenskaber så kom endelig forbi vores afdeling i Odense S og få en prøvetur i din nye Giulietta.

Byttebil? Få en vurdering af din brugte bil

Vi køber gerne din brugte bil, eller tager den i bytte hvis du ønsker at købe en ny.

VURDER MIN BILGiulietta