ALFA ROMEO GIULIA

Pris fra: 409.965,-

Man siger at Alfa Romeo bliver valgt med hjertet og med den nye Giulia, så fyldes det med ren køreglæde. 

Skriv til os her!
Få tilbud eller svar på dine spørgsmål om Alfa Romeo Giulia her

Loading...

EN ÆGTE ALFA ROMEO ER SKABT UDEN AT GÅ PÅ KOMPROMIS

I en kombination af stærkt italiensk design og en stor lidenskab for originalitet, har man hos Alfa Romeo designet en form for mesterværk i bilverden. Den nye Giulia udviser et meget elegant design, som kun ses i en Alfa Romeo.

Det udvendige indtryk giver en fornemmelse af enkelthed, balance, og harmoniske overflader, som i en kombination sætter standarden for den utrolige flotte Giulia.

Interiøret i bilen er bygget op omkring føreren, men alle passagerer rejser sikkert og med stor komfort. Kabinen i sig selv føles både luksuriøs og på samme tid meget rummelig.
Du har mulighed for at designe din egen kabine, så den kommer til at passe perfekt til din stil.

I en sådan bil har man selvfølgelig også en masse teknologi lige ved hånden. Et eksempel på dette er den nye Alfa DNA kontakt, som tilpasser din Giulia i henhold til din kørerstil og vejforholdende.

Der er her snakke om:

Dynamic:  Her er der fokus på hurtig respons og præstationer.
Natural: Ideel til både by og motorvejskørsel.
Advanced Efficiency: Fokus på lavt forbrug og lave emissioner.

Hos Alfa har man haft stor fokus på at sikkerheden er i top i den nye Giulia. Bilen er eksempelvis udstyret med et automatisk nødbremsesystem, som advarer føreren om en mulig kollision. Systemet giver lyd- og visuelle signaler og aktivere automatisk bremserne, hvis du ikke selv når at reagere. Ved bykørsel under 50 km/t kan systemet også genkende tilstedeværelsen af fodgængere på kørebanen, og selv stoppe bilen, hvis føreren ikke selv når at bremse.

Alfa Romeo Giulia henvender sig til dem, som ønsker at opnå den maksimale køreglæde i form af stilrent design og råstyrke.

Giulia fås i 2 udstyrsvarianter:

  • Giulia
  • Super

Byttebil? Få en vurdering af din brugte bil

Vi køber gerne din brugte bil, eller tager den i bytte hvis du ønsker at købe en ny.

VURDER MIN BIL