Bilsalg af nye biler

Vælg din nye bil imellem 11 bilmærker
Se bilmærkerne her

Hvorfor Autohuset Vestergaard ?
Vi er eksperter i biler. Så meget eksperter at vi er autoriseret forhandler af intet mindre end 11 bilmærker. For dig betyder det, at du kan få den helt rigtige bil hos os, uanset hvad du har brug for. Personbil eller varebil? Diesel, benzin eller el? Sort, grå, grøn eller rød? Eller måske en specialfarve? Uanset hvad, så så finder vi den rigtig bil, der matcher netop dine ønsker og kørselsbehov. Vi er også landsdækkende. Med 10 bilhuse fordelt over hele landet kan du altid en finde forhandler i nærheden af dig. Her står vores salgskonsulenter klar med råd og vejledning, så I sammen har mulighed for at skræddersy den løsning, der passer til netop dit behov. Også hvis du har brug for finansiering, forsikring eller måske bare en rigtig dygtig mekaniker.

Kort om os

11 bilmærker Volvo, Renault, Ford, Fiat, Alfa Romeo, Seat, Mazda, KIA, Dacia, Nissan og Peugeot.
10 bilhuse Horsens, Vejle, Kolding, Fredericia, Odense, Svendborg, Nærum og Birkerød.

Mere end 400 bileksperter
Alle 100 % dedikerede til biler. Og kunden.

Nye biler fra Renault

BILER FRA RENAULT

Fransk ingeniørkunst og frække designlinjer er nogle af de ting, der beskriver Renault. Find din nye Renault model her.

Volvo Autohuset Vestergaard

BILER FRA VOLVO

Sikkerhed, kvalitet og omtanke for miljøet er værdier, der kendetegner en Volvo. Hvis det er noget, du som bilejer kan relatere til, så er Volvo et oplagt valg for dig.

Bilkampagner fra Ford

BILER FRA FORD

Ford's brede modelprogram gør, at vi helt sikkert kan hjælpe dig med at finde en Ford, der passer perfekt til dine ønsker. Du kan hos os prøve og se alle de forskellige modeller. 

Seat i Vejle

BILER FRA SEAT

"Spansk udenpå og Tysk indeni." Fra den lille Mii til den store familiebil Alhambra byder SEATs modelprogram på biler til enhver smag og til ethvert behov.

Kia privatleasing

BILER FRA KIA

Vælg KIA hvis du ønsker smart design, 7 års garanti og god kvalitet samt gode priser. 

Dacia - ny bil til lav pris

BILER FRA DACIA

Dacia har for alvor slået igennem i Danmark og i resten af verden med over 2,3 millioner solgte biler. Dacia's nøgleord er "høj kvalitet for små penge".

Nissan ved københavn

BILER FRA NISSAN

Nissan's mest populære modeller er Qashqai, Pulsar og den store X-trail. Dem, og naturligvis alle de andre, kan du opleve i vores Nissan afdeling i Nærum, tæt ved København. 

Mazda i Horsen

BILER FRA MAZDA

Du finder vores Mazda afdeling i Horsens, hvor du kan opleve alle de forskellige Mazda modeller. 

Peugeot i Birkerød

BILER FRA PEUGEOT

Peugeot giver altid værdi for pengene og er blandt markedets bedste, når man sammenligner pris og kvalitet. 

Køb din Fiat her

BILER FRA FIAT

Måske et af de mest kendte tal når man snakker biler er 500, hvilket er modelnavnet på den super populære minibil fra Fiat. 

Alfa Romeo

BILER FRA ALFA ROMEO

Skal din næste bil være en fuldblodsitaliener med sjæl, charme og køreegenskaber i verdensklasse? - Så klik her og find den model fra Alfa Romeo, der passer til dig.