Autohuset Vestergaard A/S historie

Det hele startede med passion. En passion for biler, og ikke bare hvilken som helst biler, nemlig kun gode biler, hvor kvalitet og kørekomfort er i højsæde. Den passion er grundstenen i Autohuset Vestergaard, der er grundlagt af Hans Vestergaard.

 

Vigtige årstal

1983
De første autohuse med Vestergaard på facaden ser dagens lys, da vi får forhandlingen af Volvo person- og lastvogne samt Renault personvogne i Vejle og Fredericia. Lidt senere åbner vi også Marineafdelingen med forhandling og reparation af Volvo Penta motorer. Først i halvfemserne udvider vi med forhandling af Volvo lastvogne i Kolding samt Volvo busser vest for Storebælt - sidstnævnte som et selvstændigt selskab kaldet Bus Center Vest A/S.
1995
I Kolding, nærmere betegnet Bramdrupdam, bygger vi et moderne og højteknologisk lastvogns- og buscenter, som er ét af de største og mest moderne lastbilhuse vest for Storebælt. 
1996
Vi overtager forhandlingen af Volvo lastvogne samt Volvo og Renault person- og varevogne i Grindsted. I samme forbindelse erhverves 51% af Vognsmeden ApS, der også er beliggende i Grindsted.
1999
Vi overtager forhandlingen af Volvo og Renault person- og varevogne i Kolding.
2000
Nauerby Bil A/S med Volvo og Renault forretninger i Odense og Svendborg bliver en del af Autohuset Vestergaard.
2001
Med overtagelsen af forretningen Volvo/Renault i Aarup bliver vi den eneste Volvo og Renault forhandler på Fyn. Samme år overtager vi også Hertz biludlejningsaktiviteterne i Trekantområdet og på Fyn. Dette er et nyt og spændende tiltag, da Hertz er det første udlejningsselskab, der omdanner deres forretninger til at være franchise-baserede.
2002
Vi erhverver 40% af Hertz Lease A/S med domicil i København. I 2012 ophører aftalen om brug af Hertz Lease-brandet og selskabet fortsætter under navnet FirstLease. 
2007
Vores 2 butikker i Kolding bliver slået sammen og flyttet ud i et nybygget topmoderne bilhus i 2 etager på Trianglen 4.
2008
Vores to butikker i Vejle bliver slået sammen og flyttet ud i et nybygget topmoderne bilhus i 2 etager på Løversysselvej 9.
2013
Bilmærket Dacia gør sit indtog i Danmark – og hos os. Autohusene i Vejle, Kolding, Fredericia og Odense får alle Dacia tilføjet til den nuværende portefølje af bilmærker.
2014
Vi åbner vores første autohus på Sjælland med vertagelsen af Mogens Fog's butik i Birkerød. Som eneste filial i Autohuset Vestergaard sælger og servicerer Birkerød-filialen Peugeot person- og varebiler. Endvidere serviceres der også BMW i forretningen på Birkerød Kongevej.
2015
Vi åbner endnu et autohus på Sjælland med overtagelsen af Bilia's store og flotte filial i Nærum med salg og service af Volvo, Renault og Dacia person- og varebiler. Endvidere fastholdes service af Ford person- og varebiler.