Peugeot Partner

PEUGEOT PARTNER VAN

Robust design, moderne sikkerhedsudstyr - opfylder din virksomheds krav og behov.

Pris ekskl. moms fra: 111.990,-


KAMPAGNE 

Testkør denne varebil i 24 timer kvit og frit!

Model 1. gangsydelse Månedlig ydelse
Partner L1 1.6
BlueHDi 75 HK
9.995 kr 1.095 kr.
Partner Flex B L1 1.6
BlueHDi 100 HK
9.995 kr 1.395 kr.


Leasing via Peugeot Finans. Leasingperiode 60 mdr. og 15.000 km årlig kørsel. Ekstraordinær første gangs ydelse kr. 9.995,-. Priserne er er variable og er inkl. finansierings- og leveringsomkostninger men ekskl. service, dæk, forsikring, brændstof og ejerafgift. Kaskoforsikring, positiv kreditgodkendelse og betaling via NETS forudsættes. Ved leasingperiodens udløb skal leasingtager anvise en køber til de viste restværdier ekskl. moms og forholdsmæssig registreringsafgift. Der tages forbehold for pris-, afgiftsændringer og trykfejl. Tilbuddet er enkeltstående og kan ikke kombineres med øvrige tilbud. Leasingkampagnen gælder udvalgte modeller, og så længe lager haves. Alle priser er ekskl. moms.

Partner: op til 24,4 km/l. CO2 fra 109 g/km.

Din Partner i hverdagen...

Søger du en varevogn, der udstråler robusthed og har et kraftfuldt design, er Peugeot Partner det helt rigtige valg. Det er af stor vigtighed for Peugeot, at bilen lever op til alles forventninger og gennemgår derfor løbende tests for at optimere driftssikkerheden. I testen bliver varevognen udsat for 6 mio. km. simuleret kørsel, hvilket betyder, at køreegenskaberne afprøves under barske forhold såsom ekstreme vejrforhold, ujævnt køreunderlag og modstandskraft overfor korrosion som følge af tests.

Peugeot Partner er skabt til en virksomhed med et højt aktivitetsniveau. Med en stor lasteevne og en fleksibel indretning opfylder den nemt kravene, din virksomhed stiller til en varevogn. Varerumsvolumen er blandt de bedste indenfor denne kategori og med flexpack versionen, når den op på hele 4,1 m3 i volumen. Uanset, hvilken model, du vælger får du en varevogn med en formidabel lastekapacitet og en varerumslængde, som spænder fra 1,80 til 2,05 meter og med plads til 3 personer. Vælger du en model med Multiflex dobbeltsæde opnås en varerumslængde på hele 3,25 meter og en højde på 1,25 meter. De to bagdøre, som kan åbnes 180 grader, gør det nemt at laste bilen og vil du gøre det endnu lettere for dig selv og dine ansatte at på- og aflæsse er der mulighed for at udstyre Partner med 2 skydedøre.

For at opnå optimal sikkerhed er det muligt at udstyre Partner med en skillevæg i fuld højde og varebilen er som standard forsynet med 6 surringsringe, der kan bruges til at fastspænde lasten med. Udvendigt har Partner fået nye hjørnebeskyttere, som er nemme og hurtige at udskifte såfremt bilen har pådraget sig mindre skader eller ridser i dette område.

  • ESP
  • EBD
  • 2-4 aribags
  • Pyrotekniske selestrammere
  • Lavt brændstofforbrug
  • FAP partikelfilter er standard på alle dieselmotorer

Ekstraudstyr

7” touch-skærm – integreret i instrumentbrættet, hvilket gør det nemt for dig at aflæse og benytte de forskellige funktioner, såsom navigation, da skærmen er indenfor rækkevidde.

Bakkamera – aktiveres automatisk når bilen sættes i bakgear og føreren af bilen kan ved hjælp af 7” touch-skærmen se området bag bilen og derved enkelt og sikkert bakke uden problemer. Du kan derudover vælge parkeringssensorer, som både visuelt og akustisk advarsel om forhindringer og i kombination med bakkamera har det aldring været mere enkelt at bakke en varebil.

Active city brake – systemet aktiverer bremserne automatisk, så længe hastigheden holdes under 30 km i timen. Systemet er med til at forhindre eller begrænse konsekvenserne i tilfælde af, at føreren ikke når at bremse i tide.

Stil dit spørgsmål om Partner Van her

Loading...