Peugeot Bipper

PEUGEOT BIPPER

Designet til dem, der søger en kompakt og økonomisk varebil med fokus på sikkerhed.

Pris ekskl. moms fra: 99.990,-


KAMPAGNE 

Testkør denne varebil i 24 timer kvit og frit!

Model 1. gangsydelse Månedlig ydelse
Bipper 1.4 HDi
80 hk ESG
9.995 kr 1.195 kr.


Leasing via Peugeot Finans. Leasingperiode 60 mdr. og 15.000 km årlig kørsel. Priserne er er variable og er inkl. finansierings- og leveringsomkostninger men ekskl. service, dæk, forsikring, brændstof og ejerafgift. Kaskoforsikring, positiv kreditgodkendelse og betaling via NETS forudsættes. Ved leasingperiodens udløb skal leasing tager anvise en køber til følgende priser: Peugeot Bipper 21.158 kr. Priserne er ekskl. moms og forholdsmæssig registreringsafgift. Der tages forbehold for pris-, afgiftsændringer og trykfejl. Tilbuddet er enkeltstående og kan ikke kombineres med øvrige tilbud. Leasingkampagnen gælder udvalgte modeller, og så længe lager haves. Alle priser er ekskl. moms. Bilerne er vist med ekstraudstyr.

Bipper: op til 26,4 km/l. CO2 fra100 g/km.

Kompakt og alsidig varebil

Peugeot Bipper er ensbetydende med gode køreegenskaber, flot design, økonomisk og kompakt. En adræt og robust varebil, der er klar til at yde sit bedste for dig og din virksomhed.

Bipper er den mindste varebil i Peugeots store modelprogram, ja faktisk den mindste af alle varebiler, der findes på markedet lige nu. Bilens størrelse gør den ideel til bykørsel men betyder samtidig, at den er nem at manøvre rundt i tæt trafik og kan smutte ind over alt, hvor pladsen er trang og eller rundt i smalle gader. Med en vendediameter på kun 9,95 meter, klarer Bipper de daglige trafikale udfordringer og til tider besværlige parkeringsforhold med lethed.

Med en længde på 3,864 meter og en lasteevne på 610 kg, er Bipper 20% mere kompakt sammenholdt med andre mindre varevogne på markedet. Har du brug for yderlig plads kan du hurtigt og nemt lægge passagerforsædet ned, hvilket giver lige omkring en meter mere at gøre godt med. De to bagdøre, som kan åbnes op til 180 grader, gør det nemt at læsse bilen. Vil du uden yderlig besvær kunne tilgå varerummet, fås Bipper med en eller to skydedøre. Derudover er der langs siden på varevognen påsat stødlister, som beskytter mod de små slag og stød, der kan forekomme i en travl hverdag.

Når du køber en Peugeot Bipper får du ikke blot en økonomisk og rummelig varebil, du får i høj grad også en bil, hvor komfort er i højsædet. Behagelige og afrundende sæder giver dig støtte på en lang arbejdsdag og på samme tid er sædehøjden lavere end i kassevognen, hvilket gør ud- og indstigningen nem. Med de lethævede sæder og den ergonomiske indretning af førersædet, har du et godt udsyn, så du med lethed kan bevæge dig rundt i trafikken uden problemer.

Til trods for sin kompakte størrelse er Bipper usædvanlig rummelig og skabt til fagfolk, som ønsker en mindre varebil, der kan klare både store og små opgaver i hverdagen. Samtidig er driftsomkostningerne lave, til dels på grund at den lette vedligeholdelse, men ikke mindst skyldes det den økonomiske og miljøvenlige HDi motor.

Som standard i Bipper medfølger ESP, ABS, 12 V stik, servostyring, separat låsning (kabine/lastrum), trådnetadskillelse bag fører og en række andet udstyr, som ikke er beskrevet her.

Motorversion:

1,4 Benzin 75 hk  nyttelast 464 kg
HDi 75 Manuel gearkasse  nyttelast 464 kg
HDi 75 Semi-automatisk gearkasse  nyttelast 464 kg

Stil dit spørgsmål om Bipper her

Loading...