DACIA DOKKER

Pris ekskl. moms fra: 78.815,-
63 13 41 40

Dacia Dokker

Mere info
Mere info

Optimalvarerumsvolumen og kørekomfort. Varerumskapaciteten i Dokker Van er generøs og opfylder alle dine pladsbehov.

Dacia dokker er professionel på alle leder og kanter

Hvis du ønsker dig en samarbejdspartner der kan gøre din hverdag mere overskuelig og let, så er Dacia Dokker ikke et dumt valg. På mange måder fungerer den nærmest som en god kollega ville gøre. Den hjælper nemlig både til med dens tekniske udstyr, dens praktiske indretning samt at din kørsel altid er behagelig.

Med en Dacia som varebil, får du en robust bil der fører dig sikkert igennem din arbejdsdag, og som du altid kan regne med. Selve kabinen i Dacia Dokker er meget praktisk indrettet. Der er god plads til både dig som føre og dine passagerer. Der er et hav af forskellige opbevaringsrum som gør at du altid kan have dine vigtigste ting tæt på. Instrumentbrættet er gennemgående overskueligt og flot designet og du har en masse teknologiske funktioner lige ved hånden.

Dokker har en hel optimal lastvolumen. Til prisen for 2,5 m3 får du faktisk et lastrum på hele 3,3 m3. Dacia lever altså hele vejen igennem op til, at man med en af deres modeller får fuld kvalitet for en fornuftig pris. I en Dokker er både af- og pålæsning nemt, da den er udstyret med en eller to skydedøre og en læssebredde på 703 mm.

Dacia har gjort alt for at køreoplevelsen i denne bil er helt i top. Bl.a. har den parkeringssensor bagved, cruise control, aircondition og ESP. Sidst, men absolut ikke mindst, har bilen en utrolig brændstoføkonomisk motor.

Når du er på udkig efter den rette varebil er der utrolig mange ting at tage forbehold for. Vi anbefaler dig derfor at kontakte os direkte for råd og vejledning når du skal tage en beslutning. På den måde kan vi bedst muligt finde den bedste løsning til netop dig. Dette gør sig gældende hvad enten du vil erhvervslease eller købe. Vi sidder klar på både telefon, chat og e-mail, fra kl. 09.00 – 22.00, alle ugens hverdage. Ring til os på 63 13 41 40, eller kig forbi til en snak og/eller en pøvetur.

Dacia Dokker