TESTKØRERE

TESTKØRERE

Hos Autohuset Vestergaard A/S søger vi tre friske par til at teste et udvalg af vores mange bilmodeller i en periode på ca. 6 måneder.

I skal vurdere på helt almindelige ting, så bare rolig - alle kan blive testkører. Det vigtigste er, at vi får testet bilen hele vejen rundt, og at I har lyst til at give jeres vurdering af bilen til glæde for andre.

Som testkører får I et spørgeskema, og bilen vil være monteret med 1 stk. GoPro kamera, så jeres vurdering kan blive optaget undervejs. Det er derfor vigtigt, at I kan lide at være foran kameraet. I får også et videokamera stillet til rådighed, som er det vigtigste kamera, da dette skal filme jeres holdninger til prøveturen og selve bilen, både i og uden for bilen.

Filmmaterialet vil blive bearbejdet af professionelle, og når I ansøger om at blive testkører, giver I samtidig tilsagn om, at Autohuset Vestergaard A/S må benytte filmmaterialet i landsdækkende markedsføring.

Vi søger tre par til at testkøre forskellige bilmodeller, et par sidst i 20’erne, et par midt i 40’erne, samt et par sidst i 50’erne. Lyder dette som noget for jer, så send en kort ansøgning og fortæl, hvorfor I er de perfekte testkørere.

Ansøgningen sendes til annesofie.kyrstein@autohuset-vestergaard.dk senest den 28. februar 2017. Herefter vil vi vurdere ansøgningerne og indkalde til en kort samtale.

Er der spørgsmål, kan disse rettes til vores producer Sonny Bendiksen via e-mail: sonny.Bendiksen@autohuset-vestergaard.dk eller mobil: 22611030

KIA Rio Test og Priser

VIDEO TEST AF KIA RIO

Sanne tester KIA Rio, se mere her
Test bil: KIA Rio 1,2 benzin 5-dørs 2016
Testkører: Sanne

KIA Picanto

VIDEO TEST AF KIA PICANTO

Jette tester den smarte bybil
Test bil: KIA Picanto 1,2 benzin 5-dørs 2016
Testkører: Jette

Kia Optima Sedan

VIDEO TEST AF KIA OPTIMA

Erika og Morten giver deres anmeldelse af den helt nye KIA optima.
Test bil: KIA Optima Sedan 1,7 CRDI Diesel
Testkører: Erika & Morten

Ford S-Max

VIDEO TEST AF FORD S-MAX

Daniel & Silvija tester den familievenlige bil Ford S-max
Test bil: Ford S-Max 1.5 EcoBoost Titanium 5 dørs 2016. 
Testkører: Daniel og Silvija

Test af ny renault megane

VIDEO TEST AF NY RENAULT MEGANE

Didde og Morten har testet den nye Renault Megane i 4 dage, se hele deres anmeldelse her. 
Test bil: Ny Renault Megane 1,5 dCi 110 Zen
Testkører: Didde og Morten