Biltilbehør til din nye eller brugte bil

Hos Autohuset Vestergaard finder du et stort og bredt udvalg indenfor bl.a. autostole, tagbokse, cykelholdere og merchandise.

Indenfor dæk har vi også et stort udvalg i Michelin. Michelin er vores leverandør, idet de lever op til vores høje krav omkring kvalitet og pris. Vi følger priserne løbende, så hos os, kan du altid være sikker på at købe dæk til den rigtige pris. Hvad enten du er på udkig efter sommerdæk, vinterdæk eller helårsdæk (Michelin Cross Climate), så hjælper vi dig med at finde den bedste og mest økonomiske løsning. Vi klarer naturligvis også montering og afbalancering på ét af vores 10 værksteder.

Du er altid velkommen til at ringe eller kigge forbi i en af vores 10 afdelinger til en snak om tilbehør og dæk til netop din bil. Du finder os i Horsens, Vejle, Kolding, Fredericia, Odense, Svendborg, Nærum, Birkerød og på autohuset-vestergaard.dk, hvor du også finder vores webshop.

Du kan hurtig og let kontakte dit lokale Autohuset Vestergaard reservedels- & tilbehørslager her

Autohuset Vestergaard køb online webshop

AV Webshop

I vores webshop, finder du masser af super gode tilbud på biltilbehør som er stærkt nedsat. 

Autostole fra Thule køb den her

Autostole Römer

Britax Römer autostole benyttes fx i 80% af de biler, der er testet af Euro NCAP. Det er også én af grundene til, at mærket er blevet en meget værdsat partner for bilklubber, myndigheder og andre transportrelaterede institutioner

Tagboks fra Thule hos Autohuset Vestergaard

Tagbokse Thule

Med en tagboks fra Thule er du helt sikkert dækket godt ind til dine kør-selv ferier i mange år frem. Thule er velkendt for højkvalitet og god rummelighed.

Cykelholder fra Thule hos Autohuset Vestergaard

Cykelholder Thule

Har du brug for et stativ til jeres cykler, så skal du kigge på vores cykelholdere fra Thule. Her får du, måske, markedets bedste kvalitet.

Bil dæk hos Autohuset Vestergaard

Dæk Sommer og vinterdæk

Er det tid til nye dæk på din bil? Så kig her og se vores mange gode tilbud på dæk. Vi har altid masser af vinter- og sommerdæk på lager.

Eftermonteret navigation

Multimediesystem Asteroid Smart

Få adgang til apps, telefon og musik i det smarte multimediesystem fra Parrot.

GPS trackinger til din bil

GPS TRACKING TIL BILEN

Finder og Security - med dette kan du nemt finde bilens position og dele den med Politi, forsikringselskaber osv.