KUN DE BEDSTE BILER BLIVER BRUGTBILPLUS

DIN GARANTI FOR KVALITET

VORES BRUGTBILPLUS KONCEPT

Når man investerer i en brugt bil, kan det ikke undgås, at tanken om, hvordan bilens tidli­gere ejer har vedligeholdt bilen, melder sig. Og på det punkt behøver du ikke bekymre dig. BRUGTBILPLUS er din garanti for, at bilen er gennemtjekket, og at alle serviceeftersyn er overholdt og udført af autoriserede værksteder. Det er med andre ord kun de bedste brug­te biler inden for de mærker, vi forhandler hos Autohuset Vestergaard, der får lov at blive en BRUGTBILPLUS.

DE 5 PLUSSER

Brugt bil plus MINIMUM 1 ÅRS FULD GARANTI
BRUGTBILPLUS biler er altid omfattet af mindst 1 års fuld garanti. Det er din tryghed for, at bilen er 100 % i orden, når du køber den, og at der ikke kommer uforudsete udgifter det første år.
Brugt bil plus INSPICERET AF SPECIALISTER
Inden bilen bliver en del af BRUGTBILPLUS, bliver den gennemgået af en specialist inden for det pågældende bilmærke. Gennemgangen er både teknisk og kosmetisk, og specialisten sørger for, at bilen er i topstand både indeni og udenpå, når du får nøglerne.
Brugt bil plus 100% AUTORISERET OG UP TO DATE
Det er en forudsætning, at alle tidligere service på bilen er dokumenteret og udført autoriseret. Samtidig får du også en bil med 100% opdateret software og senest tilgængelige version af kort til evt. navigation. Det er din garanti for, at bilen er vedlige­holdt bedst muligt og fortsat er både driftssikker, miljøvenlig og økonomisk.
Brugt bil plus INGEN STØRRE TRAFIKSKADER
En BRUGTBILPLUS bil er kontrolleret for, og har ikke været udsat for større trafik skader
Brugt bil plus FLERE FORDELE
Når du køber en BRUGTBILPLUS får du samtidig mulighed for at tegne en basis serviceaftale inkl. erstatningsbil og vejhjælp. Derudover giver vi dig mulighed for en særlig attraktiv finansiering og forsikring.

VI FORSTÅR DIG

Hos Autohuset Vestergaard er vi passionerede bilmennesker. Og det gælder alle biler. Derfor kan du være sikker på, at du altid møder oprigtigt interesserede mennesker, der forstår din situation, uanset om du står over for investeringen i din første bil, en udskiftning af din eksi­sterende bil, eller har brug for en ekstra for at få hverdagen til at hænge sammen.

Investeringen i en brugt bil er en tillidssag. Derfor skal du altid mærke, at vi stræber efter at give dig den bedste oplevelse. Vi giver dig ikke bare nøglerne og sender dig af sted, for det er vores erfaring, at tilliden opstår, når du igen og igen oplever vores høje faglighed, den ekstra­ordinære indsats og oprigtige interesse i at have dig som kunde.

Vi er stolte over vores virksomhed og over, at du har valgt os. Og vi stræber hver dag efter, at dine oplevelser hos Autohuset Vestergaard giver dig lyst til at vende tilbage. På gensyn og god fornøjelse med din BRUGTBILPLUS.

DU FÅR GODE OPLEVELSER IGEN OG IGEN

Din BRUGTBILPLUS er passet og plejet efter alle kunstens regler. Det er din garanti for ori­ginale reservedele og for, at det kun er specialister, der har udført service på bilen. Det er samtidig også din garanti for, at bilens software er opdateret. Bilfabrikanterne bliver nemlig ved med at udvikle på bilmodellerne, efter de er sendt til forhandleren. Derfor er det en rigtig god ide, at blive ved med at anvende et autoriseret værksted. Når du får udført autoriseret service, får du automatisk glæde af opdateringerne, så din bil fortsætter med at være drifts­sikker, økonomisk og miljøvenlig.

Det er blot nogle af de mange fordele, du opnår, når du vælger os som autoriseret værksted til din brugte bil. Derudover bliver bilen selvfølgelig serviceret af medarbejdere, der altid har den nyeste viden fra eksklusive kurser for autoriserede værksteder. Vi er specialister i at servicere din bil professionelt og med et fagligt niveau, du ikke finder mange andre steder – og så øger det bilens værdi, hvis du en dag vil sælge den igen.