TRYGHEDSEFTERSYN

Selvom du har en ældre bil, bør du stadig vælge et autoriseret værksted

Føl dig tryg hele vejen med vores Tryghedseftersyn

Ældre biler kan have andre behov end nye biler, og selvom de har fået et par år på bagen, er der stadigvæk mange fordele ved at benytte et autoriseret værksted. Derfor har vi sammensat vores Tryghedseftersyn, så du får alt det, din bil har brug for. På vores autoriserede værksted er vores mekanikere specialiserede og eksperter i de mærker de beskæftiger sig med. De er hele tiden på diverse kurser, og bliver altid opdateret med al den nyeste information fra fabrikken.

Men hvad betyder det for dig, som ejer af en ældre bil?
Det betyder, at du kan spare penge på den lange bane. Én af forskellene på et autoriseret og ikke autoriseret værksted er nemlig, at vi får alle de seneste softwareopdateringer fra producenterne. Derfor kan vi holde din bil ny, uanset dens alder. Derudover bruger vi kun originale reservedele, hvilket forlænger levetiden på din bil. Ligesom med alt andet, holder din bil bedre og skal repareres mindre, hvis du passer bedre på den – og noget du bl.a. kan gøre, for at passe bedre på din bil, er at køre den til et Tryghedseftersyn hos os. Vores mekanikere er som nævnt specialister og de brænder for det arbejde de laver. Derfor kender de også de typiske fejl der kan forekomme på de respektive mærker, og også hvornår de typisk opstår. Herved kan du selv hjælpe med at forebygge, og vi kan hjælpe dig med, at holde øje med de signaler din bil sender dig. På den måde kan du hurtigt og uden for meget besvær få din bil efterset, og komme ud på vejene igen. Så selvom du måske i momentet kan spare en smule penge, ved at vælge et uautoriseret værksted, sparer du altså mange penge på den lange bane ved at vælge os.

Ønsker du på et tidspunkt at sælge din bil, ses det ofte at der er flere penge at hente hjem, hvis din bil er blevet serviceret af et autoriseret værksted gennem hele dens levetid. Det betyder at alle producenternes forskrifter er blevet overholdt, og at din bil er i bedst mulig stand. Derved er den nemmere at holde kørende, nemmere at sælge, og du kan i de fleste tilfælde få mere for den.

Hvis din bil er ældre end 5 år, kan du få et meget fordelagtigt tilbud i form af både et billigt serviceeftersyn, og 12 måneders vejhjælp i Danmark ved driftsstop for kun kr. 1.495,-

Tryghedseftersyn på din varebil koster kr. 1.895,-

Tryghedseftersyn på 5+ biler indeholder 24 punkter, herunder bl.a.:

  • Olieskift inkl. oliefilter (op til 5l olie) 
  • Visuel kontrol af dine bremser
  • Kontrol af undervogn og styretøj
  • Kontrol af batteri og væsker (sprinklervæske) 
  • Kontrol af nye sikkerhedsopdateringer fra fabrikken 
  • Kontrol af dækmønster samt justering af dæktryk
  • Kontrol af luftfilter
  • 12 måneders vejhjælp i Danmark ved driftsstop. Læs mere her

Book online 24/7 365 dage om året.