Skadecenter - pladeværksted

Vi får dig sikkert på vejen igen, når uheldet har været ude...

Der er tryghed i at vide, hvem der udbedrer din bil efter en trafikskade

Hvis din bil har fået en trafikskade, er det bestemt ikke ligegyldigt, hvem der udbedrer skaden. Det kan have store konsekvenser for bilens sikkerhed, hvis det værksted der reparerer bilen ikke har de nødvendige kompetencer. Desværre viser crash tests nemlig, at biler der er repareret efter forældede vejledninger ikke er sikre ved en ny kollision.

Mange forsikringsselskaber bruger et forudbestemt værksted, og det er en udbredt misforståelse, at du ikke selv må vælge, hvilket værksted du ønsker at bruge. Når du selv bestemmer værkstedet, undgår du at ende ved et værksted, der ikke er kvalificeret til at udføre arbejdet eller kender din bil. Hos Autohuset Vestergaard har du garanti for, at vi arbejder efter opdaterede vejledninger fra fabrikanterne og har den nyeste viden om området.

På vores skadecenter er vores pladesmede specialister i at reparere alle former for trafikskader og er derfor kvalificeret til at udbedre skader på alle bilmærker. Vi ved, hvad der kan rettes, og hvordan du får det sikreste resultat, når bilen skal på vejen igen efter et uheld. Du kan altid være sikker på, at vi bruger originale reservedele og udfører korrekt pladearbejde, så din bil ikke udgør en øget risiko, hvis der skulle opstå endnu en trafikskade. 

Skadesinfo

Du kan se meget mere info på www.skadesinfo.dk

Casper Christensen

Skadecenter - Svendborgvej

Skadesrådgiver

Tlf: 63 13 41 53
Send en email

Mogens Mack

Skadecenter - Svendborgvej

Reservedelsekspedient - skadecenter

Tlf: 63 13 41 54
Send en email