Ford værksted

Autoriseret Ford autoværksted

Som Ford-ejer er du ikke alene. Ford står nemlig bag en af de mest populære bilmodeller på verdensplan – og det kan vi godt forstå. Ford laver nemlig virkelig gode biler, og heldigvis er vi specialister i at servicere dem og dig.

Som autoriseret Ford autoværksted kan du trygt overlade din Ford i vores hænder. Vi er et stærkt team af Ford uddannede mekanikere fordelt på Ford værksteder i Horsens, Kolding, Odense og i Nærum tæt på København. Vi er din garanti for, at din bil altid bliver repareret med originale reservedele og efter standarder, der lever op til Fords egne strenge krav.

Der er selvfølgelig også flere fordele ved at køre ind til os, for med i prisen på dit serviceeftersyn er Ford Assistance Plus, der uden beregning giver dig 12 måneders vejhjælp i hele Europa. Ved hvert service fornyer vi uden beregning med yderligere 12 måneder.

Har du spørgsmål, er vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig. Du kan også nemt og hurtigt booke service online.

Kunne vi friste med en Bestseller - Ford Focus?

Ford Focus hos Autohuset Vestergaard

Ford Focus er en ægte bestseller, og det kan vi godt forstå. Med over 1 mio. solgte modeller på verdensplan er der ikke meget at være i tvivl om – og vi vil gerne hjælpe dig med at finde præcis den Focus, der passer til dig.