DACIA VÆRKSTED

Skal til bil på værksted eller til eftersyn? Bestil en tid herunder eller kontakt dit nærmeste værksted

Autoriseret Dacia autoværksted

Det er en stor fordel at vælge et autoriseret værksted til din bil, sådan så du sikre dig alt er på sin plads og at du kan have din bil i længst mulig god stand. Dacia er det hurtigst voksende bilmærke i Europa, og det er der god grund til. Som Dacia ejer får du nemlig høj kvalitet til et beskedent beløb. Derfor er det en selvfølge at vi hos Autohuset Vestergaard har taget mærket til os, og derfor kan tilbyde dig hele 5 autoriserede Dacia værksteder, der altid står klar til at lave service på din bil. Vi er specialister i Dacia og vi vil derfor helt klart råde dig til at køre til enten Kolding, Fredericia, Odense SV, Vejle eller Nærum når din Dacia trænger til en kærlig hånd.

Hos os bliver din Dacia serviceret af uddannede Dacia mekanikere, der sørger for, at din 3-årige/100.000km garanti bliver bibeholdt. Du vil altid opleve klare aftaler og gennemsnitlige priser, når din bil er på værksted. På den måde undgår du ubehagelige overraskelser – ønsker du at læse mere om hvorfor det kan betale sig at vælge et autoriseret værksted frem for et uautoriseret værksted, kan du læse mere om det på vores værkstedsforside.

Er det tid til at finde en ny Dacia? Se vores udvalg af nye og brugte biler, eller kom ind til en snak - så hjælper vi gerne!